Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,meg Zrider Zoli is behesszölt.Csak most kéthengeressel jött azt meg tilcsák ottan.
Khm...
Luki.Én is ott voltam.
És összekoptattam(sütöttem ) az új elsőfékemet.Hát meg vagyok vele elégedve,Fazer1000 ha olvasod,köszi!Mostmár rongyolódik a zelső gumi is kicsit.
Volt aki dicsérte a gép hangját(furi ) meg engem is,műszaki gond nem volt,minden klappolt faszásul.Jó nap volt.De hogy a robogós barátomtól csak a tepsi épségem árán tudtam elmenni Gratulla neki
de én csak Yamis testfestést vállalok......................
Jó megbeszéltük,öten a sátram elött...Pom-pom,pom-pom
De most lépek is, mert holnap munka, de kedden-szerdán jön a jól megérdemelt pihenés!

További szép estét Mindenkinek!
Esni is tudni kell,hogy felkapta azt usgyi ....itt most esni is tud a zeső
Szerintem lennénk annyian is..................
Abból nem egy kellene hanem vagy öt
Neked mára elég ba fantáziálásból!
Jajne...vizuális a fantáziám
Vagy nem szeretnél egy pom-pom lányt?
Off roadon nem jó ez a stoner gyerek!
Hogy mentek te úristen!?
Nagy kár érte,.urvajól nyomták
alul szoknya, felül egy kis testfestés................................
Üdv!
Hát mittomén.Az igazat megvallva én egy nagyon körülményes emberke vagyok ilyen téren.Pl nekem semmi színalatt nem kelett volna fekete kerekű motor! :-) Mindenképp olyan csizma kell ami tetszik is.
Nahh de majd lesz vmilyen.Vagy megvárom a sidi-t mert az tetszik vagy ha találok addig vmit akor az lesz.
STONER
Már nincsen gépe ...
Sanya, ki volt az a srác, akit ajánlottál kipuff összehangolására a porlasztóval? Borzasztó szarul meg a kismotor, mindenképp meg kell csináltatnom vele. A telszám is kéne vagy ha nem publikus, írd már meg a feri kúkac koczka pont hu címre. Kösz.
CSAK
Számolom vissza a perceket...
Nem kell, de ha van, nyugodtan lehet, azért a drágább csizmák jobban is védenek, kényelmesebbek, tartósabbak!
Nincs
De szerdán jön
Photoshop.