Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp ajánlani akartam,hogy hétvégén leugrok a Pancsi ringre, és ha gondolod egy kicsit megmozgatom az SMR-be a dugót, nehogy a henger falán valamiféle vakrozsda elkezdje zabálni a vasat!
Mi lessz ha felépülsz?
itt is
Csak megelőztél vazze!
Ok, köszi!
Börni!Mivel az sms-eimre nem érkezik válasz, ezért hát megint leírom,hogy mielőbbi felépülést kivánok neked, és mihamarabbi eggyütt mocizást!Csao!
A szonzornak le kellett vinneme motrot,mert régen motrozott már...
nekem egy sor mindenem fáj
Laca köszi az SMS t,bocs,hogy nem írtm vissza ,de nem voltam képbe
én sem
napot!
gratulÁlok minden Ügyes ridernek ,akik a hÉtvÉgÉn egymÁs ellen kÜzdÖttek! egy kicsit fÁj a szivem,hogy nem lehettem ott!
szeva te nem voltál véletlen szombaton kakucson
nem is nagyon értettem a szitut......promotoéknak nincsen egy fölös SM? ezzel nem bíráli akarom őket, csak ha nekem lenne szponzoráltam, akkor nem piszkálnám a versenygépét. lehet én látom rosszúl....
Supermoto-kérdés megoldva, úgy tűnik

...köszi a segítséget.
Ja lehet
Még volt egy pár hely ahol ott akartam tartani a tüzet a 2.ban de ez már nem kerűl a körmérőbe
Szegény motor, nem bírta ,hogy ketten mennek vele
kicsit pihizek most....
Így képen nem látom, hogy mennyire kell barkácsolni, hogy enyémre felmenjen... De rácsörgök majd a srácra.
Hát ha neked elég a 125-ös akkor jobban jársz ha arra veszel inkább SM szettet.
Ma linkelték be 60E ft-ért adnák oda számodra.
lukitó szervezhetnél majd valami motorkálást nemsokára

van egy csomó mézes
este válaszolok majd e-mailben jó?
hát 190-ért gondoltam,újonnan 3 kiló körül van,persze ez használt,de sérülés nincs rajta
erős a gyanúm, hogy 290-ig hajlandó lemenni
De lehet, h megnézem a héten.
Valaki megveszi az enyémet 220-ért? 90-es CR 125, tökig felújítva, picit csúnya idomokkal, szép hanggal.
Felújítás óta ment kb. 8 órát, egy béna kezdő crossos hajtotta csak, 1:20-assal, nincs szétpörgetve. Első telókban 1 órás szimmeringek és olaj van.

(basszus...jobb, ha megtartom )
Érdemes lenne megnézni.
Ez nem 92-es?
Mindegy, szépnek tűnik. 250-et megér, ha jó a hangja. Slick gumi...hm. Az olyan crossgumi, amit aszfalton elnyalt?

Hol van ilyenkor LaciCRM? Hátha külön eladja az SM szettet
Elgondolkodtató...
Szétcseszni jó lesz ez is nem?