Épp ajánlani akartam,hogy hétvégén leugrok a Pancsi ringre, és ha gondolod egy kicsit megmozgatom az SMR-be a dugót, nehogy a henger falán valamiféle vakrozsda elkezdje zabálni a vasat!
nem is nagyon értettem a szitut......promotoéknak nincsen egy fölös SM? ezzel nem bíráli akarom őket, csak ha nekem lenne szponzoráltam, akkor nem piszkálnám a versenygépét. lehet én látom rosszúl....
Ja lehet
Még volt egy pár hely ahol ott akartam tartani a tüzet a 2.ban de ez már nem kerűl a körmérőbe
Szegény motor, nem bírta ,hogy ketten mennek vele
erős a gyanúm, hogy 290-ig hajlandó lemenni
De lehet, h megnézem a héten.
Valaki megveszi az enyémet 220-ért? 90-es CR 125, tökig felújítva, picit csúnya idomokkal, szép hanggal.
Felújítás óta ment kb. 8 órát, egy béna kezdő crossos hajtotta csak, 1:20-assal, nincs szétpörgetve. Első telókban 1 órás szimmeringek és olaj van.
Laca köszi az SMS t,bocs,hogy nem írtm vissza ,de nem voltam képbe
gratulÁlok minden Ügyes ridernek ,akik a hÉtvÉgÉn egymÁs ellen kÜzdÖttek! egy kicsit fÁj a szivem,hogy nem lehettem ott!
...köszi a segítséget.
Még volt egy pár hely ahol ott akartam tartani a tüzet a 2.ban de ez már nem kerűl a körmérőbe
Szegény motor, nem bírta ,hogy ketten mennek vele
Ma linkelték be 60E ft-ért adnák oda számodra.
van egy csomó mézes
De lehet, h megnézem a héten.
Valaki megveszi az enyémet 220-ért? 90-es CR 125, tökig felújítva, picit csúnya idomokkal, szép hanggal.
Felújítás óta ment kb. 8 órát, egy béna kezdő crossos hajtotta csak, 1:20-assal, nincs szétpörgetve. Első telókban 1 órás szimmeringek és olaj van.
(basszus...jobb, ha megtartom )
Mindegy, szépnek tűnik. 250-et megér, ha jó a hangja. Slick gumi...hm. Az olyan crossgumi, amit aszfalton elnyalt?
Hol van ilyenkor LaciCRM? Hátha külön eladja az SM szettet