Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb mennyire gondolsz?
Szia Tizi!
nem a fórum témájához kapcsolódik,de nekem Yamaha FZR 600R-re kéne a gyárival megegyező baloldali idomra való matricaszett(nagy része nem húzós,csupán 1színű,de van egy csík ami színátmenetes éy ilyen pöttyökből tevődik össze)
Ha esetleg TE meg tudnád oldani a dolog kivitelezését,kérlek jelezz(adj egy mail címet) és küldök képeket,hogy egész pontosan miről volna szó!
Üdv!
Hali eladó sportdobot keresek enduro/cross barátságos áron
Várjál! Most akarom küldeni a képet mailba
Vagy ha tudsz este még felugorhatnál kicsit.
Kilépegetek, mert a fiam elkergetett a géptől...
Reggel vagyok újra!
szia
inkább a pályázás ami fele hajlok, de persze közút is néha.
Igen én füztem. Miért?
most is supermotokról beszélgetünk.
itt csak én vagyok az off de remélem már nem sokáig
Ja, Kecskeméten... Bocsi...

Drága fórumos társak, ne haragudjatok, hogy egy kicsit "offtopic" témában szaporítjuk a hozzászólásokat! HA valakinek konkrét elképzelése, kérdése van, tényleg nyugodtan felteheti e-mailon is,

tizidesign@gmail.com

igyekszem válaszolni mindenre... De természetesen, amíg ki nem rugdalnak, itt a fórumon is szakérthetünk...
Igen, ami a dekorszakmában rendelkezésre álló technológiákkal kivitelezhető... Azaz bármit...
Kösszi
elküldtem az e-mailt, lehet hogy egy kicsit bizonytalannak találod majd
Tizi! Te vállalsz rajtszám, vagy egyéb matrica (pl. márkanevek) készitését is? Amúgy merre dolgozol?
Bőven elég...

De gyönyörű ez a motor...
ennél nagyobbat sajna nem tudok
A tankot mindig legalább kettő darabból csináljuk meg. Egy darabból képtelenség, még ezekkel a szuper 3D fóliákkal is... Kettőből, vagy több szegmensből meg bármit... Ez a lényege, hogy a design-t kell úgy megálmodni, hogy a kivitelezéssel passzoljon. Ne aggódj, szerintem megoldjuk!
oké akkor átgondolom.Képet sajna nem tudok küldeni mert nem nagyon küldi el a freemail , majd ide teszek be.
Ja csak ezen a tankot is kéne matricázni, elég hülye formája van, megoldható?
Az sajnálatos pedig havernak nem ártott volna egy első sárvédő mert el van repedve.
Csak enduro, cross meg némi supermoto... Speedgépekhez nincs idomszettjük... Szerintem érthető, más anyag, más felület, más méretek, más ár....
tizidesign@gmail.com

Ha leírod, én megpróbálom megálmodni úgy, hogy kivitelezhető is legyen... (ez a két dolog néha "nem teljesen" fér össze...) Küldesz fotót, csinálok látványtervet, a kivitelezést meg megbeszéljük.

A pályamotorokat mindig lehozták ide hozzánk, mert hiába van minden pontosan lemérve, kiszámolva, stb... SOHA nem volt még olyan, hogy valamit ne kelljen módosítani menet közben. Olyankor meg csak pár perc és már kész is az új anyag, korrigálva. De ugye egy teliidomos speedgép azért más, mint egy supermoci...
Egyszerűbb anyagoknál simán megoldható a "távdekor"...
És szinte minden típushoz lehet kapni?
Hyosung GT650R hez véletlen nincs?
de egyébként nincs túl sok különbség a motorjaink idomzatában
Nincs motorkorlátozás, mindegyik motor "csak" egy halom idom meg fém... Elképzelés, fantázia... ez kell hozzá, meg némi technikai háttér... Nekem van a háttér (meg néha elképzelés is), ha Ti hozzátok a többit, akkor szerintem rendben lesz a dolog... Szinte bármit meg lehet oldani...
Sajna Kecskemét felé nem nagyon járok.De ha írsz egy e-mail címet akkor elmondanám a terveimet.