Nekem tegnap voltak megnézni a gépet,ma hívott a srác hogy vasárnap jönnek le ismerőseivel akik szerelők és ők is megnéznék még.
És ha azt mondják neki hogy jó mert ő nem ért hozzá akkor kell neki és előleget lerak rá.
Bár megmondom őszintén ez a szerelős dolog nem tetszik,3500km-el mi is lehetne a baja szinte új moci.
De ha ő csak így meri megvenni hát egye fene.
De ha lehuroglyák a gépet elküldöm őket a búsba,mert ezen tényleg nincs mit megszólni.
Pedig ismerek ilyen embereket akik sajnos így viselkednek és belekötnem mindenbe,de akkor tényleg hamar megköszönöm a látogatásukat és udvariasan kitesékelem őket.
Én a helyedben a Sherco 4.5-öt venném,múlt héten voltam fent Győrben ott volt a Yamaha Németh kereskedésben egy gyönyörű szép db.
Van teszt nekem itthon az enduró változatáról nagyon jókat írnak arról is.
A csat nem lenne gond, nem jön az szét. Olyan erőkre van tervezve, hogy akkor jön le, ha kettévágta a fejed. Egyszerűen csak a DD-gyűrűs:
-olcsón előállítható
-bármikor méretre húzható
-bárki kioldja
(nekem ezt versenyző mondta, ha én tévedek, ő is tévedett, de valszeg azért tényleg így van)
Áááá...nem az enyém. Öcsödön ha átmész, az Alföld lankás lejtőin, a főút mellett van egy szervíz, ott áll előtte. Nem működik, meg semmi, egy alvázra van rátéve (simán, farudakon áll) egy öreg Passat-kasztni.
Csak megálltunk ott fényképezkedni.
A D-gyűrűs sisak azért jó, mert BÁRKI ki tudja oldani, mentős, rendőr, tűzoltó, takarítónő, bárki, nem kell gondolkodni, hogy is nyílhat, mit kell megnyomni, meghúzni ha baj van. Sok versenyen csak ilyennel szabad indulni.
Ma és holnap este egyedül vagyok itthon!
És ha azt mondják neki hogy jó mert ő nem ért hozzá akkor kell neki és előleget lerak rá.
Bár megmondom őszintén ez a szerelős dolog nem tetszik,3500km-el mi is lehetne a baja szinte új moci.
De ha ő csak így meri megvenni hát egye fene.
De ha lehuroglyák a gépet elküldöm őket a búsba,mert ezen tényleg nincs mit megszólni.
Pedig ismerek ilyen embereket akik sajnos így viselkednek és belekötnem mindenbe,de akkor tényleg hamar megköszönöm a látogatásukat és udvariasan kitesékelem őket.
Motor bírja a strapát?
holnap jön valaki Neutal-ba?
ehasonlito_teszt:_Egyhengeres_funbike-ok
Ezt a tesztet ajánlom neked ha esetleg érdekel,igaz ez nem SXV és nem is Sherco.
Van teszt nekem itthon az enduró változatáról nagyon jókat írnak arról is.
Mizu?
Na, mentem összepakolni a teleszkópjaim, viszem szervízbe. Üdv mindenkinek!
-olcsón előállítható
-bármikor méretre húzható
-bárki kioldja
(nekem ezt versenyző mondta, ha én tévedek, ő is tévedett, de valszeg azért tényleg így van)
Mondjuk, akkor sem bíznám magam csatos buksira.
Csak megálltunk ott fényképezkedni.
A D-gyűrűs sisak azért jó, mert BÁRKI ki tudja oldani, mentős, rendőr, tűzoltó, takarítónő, bárki, nem kell gondolkodni, hogy is nyílhat, mit kell megnyomni, meghúzni ha baj van. Sok versenyen csak ilyennel szabad indulni.
De nem bizti, hogy jól gondolom.
miért jobb a d gyűgyüs bukó mint a sima csatos?