Aham, majdnem ilyet vettem, de a picit sportosabb külső és az alacsonyabb ár végül a CBF mellett szólt. A mai napig tetszenek ezek is, de nem bántam meg a döntésem. (A másik versenyző a VFR800 volt, de a 2.6milliós ártól rángógörcsöt kapott a pénztárcamarkoló-izmom)
ezzel a csodával járok már 2 hónapja..vicces. de amúgy jó kis túragép,az a durva hogy csapom neki rendesen,200ig van órázva,lemegy 210-215ig és a fogyit nem tudom 6 fölé vinni...átlagban 4,5-4,7tel eljárok
bezony...eleinte vízpumpa elszállt,szarok voltak szelepk..mindent megcsináltunk,40ezer volt...40km után vez lánc szakadt..új szelepek kuka...most fizettem 50-60at és remélem jó lesz és hát jövőre 1 dugó sem ártana
végülis igen..de még nem tudom mit kezdek magammal..az is lehet hogy 5. 6. év majd mondjuk Mami vagy nem tudom...lehet érdemesebb ma szakmát találni...meg persze a kapcsolatokra kell alapozni,meg a nyelvekre-angol,német. kell 2 középfok,kihúzni nyáron 1-2 hónapra németekhez,faszán megtanulni beszélni,itthon pedig vmi cég területiképviselőjeként lóvét szakítani. ez az elképzelés nagyvonalakban...ill hát nagybratyó a fornettit gyártó gépeknek az európai importőre...szóval jó lenne oda bekerülni. na nem írok többet mert meglincselnek
Nem vagyok közgazdász, szembe a műszakin végeztem (Gépész). Nekem a közgazdaségtan meg a marketing csak a privát hobbim. Csak nem akartam csepp lenni a tengerben, mert 0 hátterem van. Oda meg nem árt ha valaki már benne mozog a dologban a családból (valljuk be azért jobb ha a szél hátulról fúj, mint szemből nem?)
közgázzal,marketinggel nincs bajom...de a könyvelést ki nem állhatom...marketingből mindig ktmes dogákat adtam be Swot analízis meg ilyen hülyeségek na de ne offoljuk szét a topicot
de én lépek süttetni magam....