Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyi vagy Kisfiam!

de én lépek süttetni magam....
azért nem vagyok rossz,nem? 200kg-s dög,túragumival..nem is túrasport..és lapra teszem elől conti road attack van..csak azért sikerül
Igen, láttam a képeket. Lehet, hogy érdemes lenne egy picit kifeküdnöm napozni...... , ha már lazulás van.
dög meleg van..letoltunk 150kmt gyorsba szentendre-visegrád-lepence-egom-dobogókő. gumik topicban képek..hátul 1-1 mili maradt...
Már meg is jöttél Kisfiam?
nem maradt majré a düvilen
Szerintem a sherco kiforottab technika.
1 henge vagy 2 henger?:?
Hellosztok!Szerintetek meik a jobb supermoto a sherco 450 -es vagy az aprilia sxv 450 ,vagy a sherco 510-es vagy az aprilia sxv 550-es?
Háááát...nem gyilkoltam még ennyire, hogy egyben hol tilt le, de az tény, hogy igen fürge ahhoz képest, hogy "csak" sporttúra.
Csak vigyázz magadra!
nekem is szabad a mai..szétmotorozm magam,most értem haza...de mindjárt megyek dobogózni
sor 4 biztosabb szerintem... én is azt vettem volna...cbf megy 1ben 99et ez csak 80 körül.
Aham, majdnem ilyet vettem, de a picit sportosabb külső és az alacsonyabb ár végül a CBF mellett szólt. A mai napig tetszenek ezek is, de nem bántam meg a döntésem. (A másik versenyző a VFR800 volt, de a 2.6milliós ártól rángógörcsöt kapott a pénztárcamarkoló-izmom)
Napsütéses reggelt Mindenkinek!

Végre eljött a várva várt szabadnapom!
na megyek suliba,45re bent kell lenni,9 km.. be kell hoznom a lemaradást Csocsi!
ezzel a csodával járok már 2 hónapja..vicces. de amúgy jó kis túragép,az a durva hogy csapom neki rendesen,200ig van órázva,lemegy 210-215ig és a fogyit nem tudom 6 fölé vinni...átlagban 4,5-4,7tel eljárok
aztán valamelyik nap rohanok Sanyához valami hátsó gumiért...Sanya! Hétfő reggel játszik neked? vagy szombat,vasárnap este 8 felé
bezony...eleinte vízpumpa elszállt,szarok voltak szelepk..mindent megcsináltunk,40ezer volt...40km után vez lánc szakadt..új szelepek kuka...most fizettem 50-60at és remélem jó lesz és hát jövőre 1 dugó sem ártana
végülis igen..de még nem tudom mit kezdek magammal..az is lehet hogy 5. 6. év majd mondjuk Mami vagy nem tudom...lehet érdemesebb ma szakmát találni...meg persze a kapcsolatokra kell alapozni,meg a nyelvekre-angol,német. kell 2 középfok,kihúzni nyáron 1-2 hónapra németekhez,faszán megtanulni beszélni,itthon pedig vmi cég területiképviselőjeként lóvét szakítani. ez az elképzelés nagyvonalakban...ill hát nagybratyó a fornettit gyártó gépeknek az európai importőre...szóval jó lenne oda bekerülni. na nem írok többet mert meglincselnek
Ennyi rájukfér nem? Na jegeljük a dolgot. Neked volt vezérműlánc szakadásod ugye?
Nem vagyok közgazdász, szembe a műszakin végeztem (Gépész). Nekem a közgazdaségtan meg a marketing csak a privát hobbim. Csak nem akartam csepp lenni a tengerben, mert 0 hátterem van. Oda meg nem árt ha valaki már benne mozog a dologban a családból (valljuk be azért jobb ha a szél hátulról fúj, mint szemből nem?)
végre,holnap-holnap utánra elkészül a paripám
közgázzal,marketinggel nincs bajom...de a könyvelést ki nem állhatom...marketingből mindig ktmes dogákat adtam be Swot analízis meg ilyen hülyeségek na de ne offoljuk szét a topicot