Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy csodás történet a tegnapi nap utolsó perceiről:
éjjel nem bírtam magammal, és kimentem a "gazdaságos" áruház parkolójába edzegetni. gondoltam csúszkálgatok kicsit fékkel, a hátsó gumim már úgyis a végét járja. nagyjából jól is mentek a dolgok, a benzin a végét járta, így éjfél előtt beugrottam a helyben lévő "gazdaságos" benzinkúthoz. szokás szerint 95öst tankoltam bele, csak a számlálót néztem, mert nem akartam túlszaladni a nálam lévő összegnél. viszont azt tudni kell, hogy az én motoromnak akkora a betöltőnyílása, hogy ha teljes erővel megy bele a benzin, akkor kifröcsög bőven. így óvatosba kell kezelni a töltőpisztolyt. látta ezt a kutas srác és oda jött, hogy esetleg valami gond van hogy nem megy, vagy minden rendben. mondtam neki hogy minden ok. tovább figyeltem a számlálót, majd a tankra pillantottam. a tankot nem kevésbé túltöltöttem és oldalán folyt lefelé a benzin. meglátta ezt a kutas srác és kérdezte, hogy ez hogy történt, nem tiltott a pisztoly....? mondom NEM. erre ő: hát vicces a dolog. mondtam neki hogy kevésbé vicces, ugyanis a még kb 300-400fokos kipufogókönyök felé folyik. erre ő beszaladt a pénztárhoz. én megfogtam a kút mellett lévő locsolókannát, és ráöntöttem az egész tartalmát a motorra, nehogy belobbanjon. nem is lett gond. kicsivel később megjött a kútas srác. kérdeztem tőle, hogy ugye poroltóért szaladt. erre megnyugtatott, hogy NEM, csak szaladt mert félt hogy felrobban a motor!
HEll
Egyik Erre 30-at kell ráfizetni és a csávót csak gumimenesztős hátsó agyas cucc érdekli!
Másik Erre meg 50et kell ráfizetni
Mármint bőrruhát?
ruhát hozol?
ne értem, minek a dupla tárcsa?
Ázigen... gyonyoruu
tel-szám?
hali mindenkinek segitsetek lécci szereztem egy honda nsrt átalakitva supermoto ra annyi bajom van hogy kéne egy egy olyan első teleszkop aminek elöl dupla tárcsafék van szerintetek milyen motor van ilyen vagy hogy tudnám megoldani a felfogatását ? ha valaki tud tippet akkor irjon már egy smst köszi elöre is
Jól mentél.
hnap asszem kakucson se lesznek sokan de hát legalább kényelmesen tudok menni nem kell figyelni másra
Hétköznap ennyire nincs senki a pályán?
estét
hnap vki nem jön Kakucsra du-án ?
Szia!

Nincs semmi!
Igen, mindenképp ott leszek! Nem hiányozhatok egy ilyen nagy SMényről!
Hali.
Bocsi hogy nem válaszolam de nem volt jó a gépem.
Júli 6.án jössz Kakucsra?
Üdv BoB.
Szép estét Motosok!
Kössz!Majd teszek fel róla képet máskor.De most jóccakát mindenkinek!
Te Sanya!Lehet hogy észre sem vetted,hogy végig két személlyel mentél a versenyen?
jól néz ki még így kicsiben is
Új és matricázva van!
Bassza+. Ezt észre sem vettem! Akkor az szikrázott még az egyenesben is!
a sisakod új vagy átt lett festve
Sanyika!Ma megetettem a pályával a jó dunlopot! Sajna a 35-fokban már nem volt elég a medium.Lenyomtam 3x20percet 10perces kihagyásokkal,de a végén már igencsak lógott a nyelvem!
az oldaltámasz végig lent volt?
Egy, csak egy ember volt talpon Visontán megint! Egyedül körözgettem oda-vissza.
Kukucs!Hello ESEMESEK!