Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda kérdés, itt mindenki ért hozzá..
nekem 9 db sisakom van abból egy 70 ezer forintos HJC meg egy 10 éves USA modell SHOEI 120 ezer forintos de mitkéne hozzzá érteni?
Valaki kicsit itt ért a sisakokhoz?
kiváncsivagyok a fejleményekre
ELNÉZÉSTKÉREK
Szeva Bazsi,

Felsorolom ami van:
sm sárvédő, fékadapter, fémfékcsöves nagydugós főfékhenger,kormánymagasitó, vastag kormány, alus kézvédő, teljes idomszett garnitura ami vadonat új, komplett gyári endúró kerekek 90%-os krosszgumival féktárcsával lánckerékkel, supermoto kerékszett GYári (fekete)! tulajdonképpen új, 90 elöl 70%os hátul Heidenau super rain gumival, nagy féktárcsával, lánckerékkel, ledes mini hátsó lámpa, Leo Vinci X3 kipufogó, olaj szűrő most cserélve.
Természetesen a gyári összes alkatrész is itt van mellette amit lecseréltem jobbra.
Nos?
Hoppá-hoppá!
Holnap kérdezem is!
nekem 14es lánckerekem van egy,jó állapotban2ért,ha érdekel...hátsók is vannak,igaz abból nem mindegyik szép.
Kinai quadhoz való t lehet venni vagy 1500-ért az enyémen is az van 1éve, és működik
van permetezőtök

Arra nincs valakinek 5lete,hogy fémfékcsövet(szerelhetőt monnyuk) honnan tudnék legolcsóbban beszerezni
HEllo! Ezt nézzétek meg motorosoutlet.mlap.hu
Minőségi cuccok jó áron!
Már írtam.Nálunk volt több VOR is kereskedő csávóknál.3-ból 2 elkezdte falni az olajat még eladás előtt.Aki AKTÍVAN járt olaszba,asszem vagy 2 hónap alatt szedte össze hozzá a motyót.Kint. Szerintem a te kedvedért ezt nem sokan vállalnák...
Jah jo, a parilla cimét tudom én is köszönöm, azt hittem valami konkrétat tudsz
sokhejen irják hogy van alkatrész
Szerintem ehhez életed végéig kereshetnéd az alkatrészt, ha elromlik rajta valami...
Valamit elirtál.
VOR SM 400 420 ezer ft .
hmm..
újra itt vagyok.Megint kérdezek.
Nincs valakinek Thor supermoto cucca?Vélemény?
Hol lehet ilyet Magyarországon egyáltalán találni? Fontos lenne.
Köszi
Kakukk.
Mizu?
Motor?
üdv.BoB.
Sztem nincs.
Parillánál van ilyen?