Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szupitarcsi.
Nem szégyelled magad?
add el és vegyél egy újat.... a változatosság gyünyörködtet... igaz anita?
még 1 olyan h sztem akkor nem is érdemes eladnom a sisakom mert nem igen kapok jobbat mint ami most van nem?vagy szerinted mi lenne a jó megoldás ?újat veszek vagy megmarad ez?
sajna véletlenül kitöröltem az e-mail címed... és most csak vaktában "tapogatódzom" pedig elraktam volna szupitarcsiba...remélem sosem lehet tudni
élni tudni kell.
Szió!

Ma dolgoztam, aztán mikor hazaértem még csináltam kaját, aztán fürcsi és megnéztem egy filmet aminek most lett vége.
de az mx 5 és mx 6 arcpárnája ugyan az sztem mert írtam a pinkmotorsnak h mx 6 hoz van-e nekik

még 1 olyan h sztem akkor nem is érdemes eladnom a sisakom mert nem igen kapok jobbat mint ami most van nem?vagy szerinted mi lenne a jó megoldás ?újat veszek vagy megmarad ez?

amúgy szia foxi
gyanús vagy nekem, hol jártál ilyenkor hogy még nem alszol?
néha motorozok...
Szia!

A Dokiról semmi hír sajnos. Motort jövő év elején tervezek venni, addigra talán sikerül egy normális beugrót összeszedni.

Veled mizu?
az mx 7 már karbonból van....65e ft. nál kezdődik.. az a lazer csócskategóriája
a tied 99,9% hogy mx 5
ezt furcsálom, mert bőven be kellene tudni patentolni...
ÉS az enyém akkor mx 6? mert teljesen ien a hátulja:)
Én meg úgy csinálom h nem húzom ki belőle teljesen hanem előrehúzom és simánn belemegy a fejem és utánna meg csak meghúzom

kf
a patent miért van rajt ?
mert én nem tudtam eddig úgy befúzni h be is tudjam patentolni:(
utána néztem- az mx5 és hat között nincs eltérés csak más az anyaga...
Öhö értem.
Hát az enyém nem olyan.Engem idegesített a fűzgélés.
a lazer sisakot a pinkmotors kft. -pinkmotors.hu- forgalmazza- kérdezd ezt meg tőlük és sajna ezt nem tudom
jah és lehet ehhez a típusú sisakhoz venni arcpárnát?
vagy csinálni?
mert haveréba nincs meg olyan mint az enyém
ien 2 fül van rajt!
enyémnek is ien a hátulja!
szerintem a tied az mx 5... az nem I.M.A.G. technológia.... a szellőzőfülek hátul nem egyformák... az mx 6-on hátul van két fekete állító fül, nézd meg hogy a tiéden van-e olyan.
amúgy az bukóm is teljesen ien csak a taraj nincs meg rajt belseje is ien meg minden akkor sztem ugyan az mx 6 sorozat csak más színbe?
amennyiben nem koppant már nagyot, nincs kitágulva, kényelmes, de jól fogja a fejedet, a csat és a szíj teljesen sértetlen, akkor elvileg megér annyit, de ettől függetlenül újat javasolok...