gyorscsat... elvileg van rajta egy kilógó szövetcsík, és azt egy kivülálló is meg tudja húzni és a csat enged... balesetnél életet menthet a gyors sisaklevetés, nem kell matatni az ember torkánál...
ez ha jól látom a lézer mx 6 sorozata..... I.M.A.G. gyártási technológia.....( nekem is van egy ilyen)
nem tudom mennyiért adják, de a bolti ára 54 000ft.
erre nehéz válaszolni mert a műanyagból készült sisakok gyakorlatilag ugyanazt a gyártási technológiát jelentik... ebben a kategóriában nem fontos ragaszkodni a márkához... a legfontosabb a tökéletes és kényelmes méret és viselet... fontos a sisaknál hogy a csat d-gyűrűs legyen, de sajnos a műanyag kategóriában ezt a csatmegoldást nem alkalmazzák a gyártók, csak magasabb, prénium kategóriák esetében.
aha ez így fog lenni h elmegyek és felpróbálok 1 csomó fajtát és amelyik árba van meg azért nem rossz márka és kényelmes azt fogom megvenni!
nem internetről rendelek!
és köszi a segitséget!
minden sisakmárkának van csúcskategóriás és olcsóbb változata is. végülis vehetsz műanyagot is és ebben az esetben nem a név a fontos, hanem az hogy pontosan a méreted legyen, tökéletesen illeszkedjen a fejedre...
Azért nézegetem ezeket mert erre van pénzem és azért bisztosan 1 új bukó többet bír mint 1 régi ha műanyag is
airohval szemezgetek nagyon
meg hjc
meg most no fear
ezek közül sztem melyik jobb márka bocs h fárasztalak de te vagy az eggyetlen aki ért hozzá
nem tudom mennyiért adják, de a bolti ára 54 000ft.
Azon kívül hogy versenyeken követelmény,miért jó a D-gyűrűs
2 éves állítólag
a no fear az ha jól tudom az olyan
ebbe az árkategóriába mien márkákat vegyek figyelembe? melyikeket nézegessem!?
nem internetről rendelek!
és köszi a segitséget!
xxs 51-52
xs 53-54
s 55-56
m 57-58
l 59-60
xl 61-62
xxl 63-64
de amennyiben az egyik márka egy adott méretben tökéletes a fejedre, az nem biztos hogy ugyanolyan méretű jelzés esetén jó a másik márkából...
sisakvásárláslor mindig fel kell próbálni!
http://www.universalmotor.hu/s...
airohval szemezgetek nagyon
meg hjc
meg most no fear
ezek közül sztem melyik jobb márka bocs h fárasztalak de te vagy az eggyetlen aki ért hozzá