Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyorscsat... elvileg van rajta egy kilógó szövetcsík, és azt egy kivülálló is meg tudja húzni és a csat enged... balesetnél életet menthet a gyors sisaklevetés, nem kell matatni az ember torkánál...
hello gabi
30 körül tartja annyit megér? és te nem adsz el sisakot?
ez ha jól látom a lézer mx 6 sorozata..... I.M.A.G. gyártási technológia.....( nekem is van egy ilyen)
nem tudom mennyiért adják, de a bolti ára 54 000ft.
Szasztok!
Azon kívül hogy versenyeken követelmény,miért jó a D-gyűrűs
30 körül árulják
és ez a lazer?
2 éves állítólag
ezek szerint terjed ...
Nekem ez a lazer is olyan d gyűrűs
igen az... gyorscsatnak hívják... ha találsz a neked megfelelő árban d-gyűrűset, akkor azt javaslom....
a d gyűrű az olyan h átt kell fűzni 2db vas d alakú valaminn igaz?
a no fear az ha jól tudom az olyan
erre nehéz válaszolni mert a műanyagból készült sisakok gyakorlatilag ugyanazt a gyártási technológiát jelentik... ebben a kategóriában nem fontos ragaszkodni a márkához... a legfontosabb a tökéletes és kényelmes méret és viselet... fontos a sisaknál hogy a csat d-gyűrűs legyen, de sajnos a műanyag kategóriában ezt a csatmegoldást nem alkalmazzák a gyártók, csak magasabb, prénium kategóriák esetében.
Itt a No Fear Prime csak 25eFt Motorosoutlet
jah és még 1
ebbe az árkategóriába mien márkákat vegyek figyelembe? melyikeket nézegessem!?
szívesen
aha ez így fog lenni h elmegyek és felpróbálok 1 csomó fajtát és amelyik árba van meg azért nem rossz márka és kényelmes azt fogom megvenni!
nem internetről rendelek!
és köszi a segitséget!
méretek:

xxs 51-52
xs 53-54
s 55-56
m 57-58
l 59-60
xl 61-62
xxl 63-64

de amennyiben az egyik márka egy adott méretben tökéletes a fejedre, az nem biztos hogy ugyanolyan méretű jelzés esetén jó a másik márkából...

sisakvásárláslor mindig fel kell próbálni!
aha én is nézegettem itt is őket
itt egy oldal, ahol elmélyedhetsz a kérdésben...

http://www.universalmotor.hu/s...
1 új sisak többet ér mint ami most van nekem nem?
aham értem régebben találtam olyat h hány cm a fejem nagysága és az alapján voltak a méretek pl 55-56
akkor az nem rossz nem ebbe az árkategóriába nem?
minden sisakmárkának van csúcskategóriás és olcsóbb változata is. végülis vehetsz műanyagot is és ebben az esetben nem a név a fontos, hanem az hogy pontosan a méreted legyen, tökéletesen illeszkedjen a fejedre...
a piros a no fear -prime sorozat 2008-as modellje - üvegszál erősítéses, 27000ft az ára
Azért nézegetem ezeket mert erre van pénzem és azért bisztosan 1 új bukó többet bír mint 1 régi ha műanyag is
airohval szemezgetek nagyon
meg hjc
meg most no fear
ezek közül sztem melyik jobb márka bocs h fárasztalak de te vagy az eggyetlen aki ért hozzá