Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne nézz nagyon bugyuta kispályásnak (még ha ez is a szomorú valóság), de hogyan rendszámozod? megvannak hozzá a szükséges tartozékok meg ilyesmik? meg úgy egyáltalán mennyiben lenne ez a motor árával együtt nagyjából? (még csak a körülszaglászó stádiumban vagyok, szóval még lehetsz őszinte nyugodtan )
regadót befizeted, rendszámozható.... ha meg kurva keveset használod sosem romlik el...
vagy a takaró rövid
elszoktam már ettől a korai fekvéstől
jahh, muszály nagy készletet tartani, mert itt a környéken én vagyok az elosztó, nem szeretném ha valami ariel-es csicska betörne a piacra

amúgy a moci 94-es. de az a gáz, hogy az smr-ed nem hiszem hogy ideális választás lenne nekem. papíros kellene, meg valami olyasmi amihez nem kell külön szervíz-sátor, mert ahhoz kicsit rövid a naci
MILORI AZ A HONDA?
egy kamionnyi mosópor áll a garázsban? TOMI?
mi történt? ketten maradtunk a garázsban?
nem arany. mosó.
aranypor?
hákettő-ó-pé-ó-ká. meg por
mi van még a garázsban?
a 95ösér' adok egy überbrutál crm250est meg egy '94-es swiftet

na jó még azért egy kis benzinpénzt rádobok talán...
eladók, válassz...
ZZZZZZZZZZZZZZ
Nem Miskolcon volt a husky-hoz szerencséd?Mert mi is próbáltunk egyet,ami baloldalt fújta az olajat rendesen.Meg még a gyertyapipa is olajos volt.
Ahan, értem. Yamit próbáltál már?
na GrandMasta"S" én léptem szunnyadni, legalább nem kapok tőletek sokkot! mindenkinek sikeres C napot kívánok! meg jó éjt!
off
Najó,lehet hogy 1 évvel tovább él,de 2vel többet alszik,szóval a fajlagos nem jobb...
Mert álmába nem kap az élettől sokkot
Eredetileg is azt szerettem volna, DR350 volt első körben, aztán DRZ került a célkeresztbe, néztem és próbáltam ehy Husqvarna SM 610-et, csak műszaki gondok voltak vele(folyott az oldalából az olaj, henger elvolt repedve stb), aztán valahogy az utcaibb dolgok kezdtek el érdekelni, és lett a ZZR, amit nem bántam meg