Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod jól én szívesen adok rá alkalmat...
Én szépen lassan összeállítok hozzá mindent, hogy tavasszal már csak összerakni kelljen.

Már durván hiányzik a motozás.......................
éígy - éígy. ahogy az öregek szokták vót mondani.
na jó nekem is ez a pár szó kellett még a mai naphoz, megyek vízszintbe. üdv mindenkinek, remélem jó időtök lesz 7végére! csöcs
akik többet alszanak, azok tovább élnek (sportélettan: dr.Frenkl Róbert) akkor most ez hogy van?
jaja nem mester, hanem: GrandMasta"S"! (szeventitú)
megpróbálom röviden kifejteni: a módszerváltás előtt , itt a vasgyárban dolgozott kicsi városom szinte minden felnőtt lakója... természetesen három műszak folyamatban... és kurva sokan kaptak egyszerre szabadnapot , amit anno C napnak neveztek... ezeken a napokon a város a kocsmában ült, munkanapokon pedig olyan volt a város mintha atomtámadás érte volna ( üres)
remélem legalább a fele értelmes volt ennek a pár sörnek...
Aki sokat alszik keveset él
Köszike, mindent megteszek annak érdekében, hogy minél hamarabb betudjak vállalni egyet.

Supermotora váltasz? Ez titta jó!
na eszem faszom, irány az ágy!mi lészön így a hétvégi versennyel! rendes alvás meg önmegtartóztatás a cél érdekében .....meg minden! na jó éjt mindenkinek!aszem alszok kicsit, húzós-zúzós volt a nap!
nekem ha összejön, most ősszel már endurozgathatok vele, jövő tavasszal meg már lenne rajta sm-kerék is (ha meghozná a jézuska ). de most ezek kb. olyan tervek, mint gyermekkorban a mozdonyvezetőnek-menés meg a "tűzoltó leszek s katona". de ha kicsit be tudom húzni a fülem-farkam, összejöhet. bakker még tényleg nagyon messze van a nyár vége
Azért ne szorítsd az ujjaidba a szót, nyomjad bátran ....ja és nem vok mester
vegyé KÁTÉJEMET vagy BERGET oszt nem kell cifrázni!
Gratulálok, remélem mihamarabb meglesz!
Énis szeretnék majd a mostani után egyet, ez kicsit nehéz, és supermotót nézegete randalírozni bár egyenlőre még nemtudom milyen árkategóriában, de 400 köbcenti felett
Azmiafene?
Elvileg a nyeregben amit vettem szinter betét van.310-es tárcsa már rég van,fémfékcső tuti lesz,csak eztet a munkahengert kell még körüljárnom...
itt holnap mindenki C napos?
de
Szia!

Előbb-utóbb bizti, jövő év elején mindenképp szeretnék egyet a magaménak tudni.
én szeretem, ha határozottan bekap, de itta mester , úgyhogy ezentúl nem írok több marhaságot.... mert kiderül hogy még nem is ültem motoron...
sanya nem kellene aludnod?
k*rva élet!de bebasztam!
Lesz mocid?
Üdv mindenkinek
Nekem is 14 volt a sm yamin és ha kellett megállt...jó betét, fékcső, tárcsa a lényeg...a Vorlicheknek is a gyári cross munkahenger van fennt,1x már volt EB.bajnok...amúgy az sem túl jó ha bekap,mármint a fék
Én úgy tervezem, hogy jövő év elején bevállalok egy újat. Máson nem is gondolkodom.
Jó hogy azt nem írod:
-senki sem lehet tökéletes.Belőlem is hiányzik a hiba.