éígy - éígy. ahogy az öregek szokták vót mondani.
na jó nekem is ez a pár szó kellett még a mai naphoz, megyek vízszintbe. üdv mindenkinek, remélem jó időtök lesz 7végére! csöcs
megpróbálom röviden kifejteni: a módszerváltás előtt , itt a vasgyárban dolgozott kicsi városom szinte minden felnőtt lakója... természetesen három műszak folyamatban... és kurva sokan kaptak egyszerre szabadnapot , amit anno C napnak neveztek... ezeken a napokon a város a kocsmában ült, munkanapokon pedig olyan volt a város mintha atomtámadás érte volna ( üres)
remélem legalább a fele értelmes volt ennek a pár sörnek...
na eszem faszom, irány az ágy!mi lészön így a hétvégi versennyel! rendes alvás meg önmegtartóztatás a cél érdekében .....meg minden! na jó éjt mindenkinek!aszem alszok kicsit, húzós-zúzós volt a nap!
nekem ha összejön, most ősszel már endurozgathatok vele, jövő tavasszal meg már lenne rajta sm-kerék is (ha meghozná a jézuska ). de most ezek kb. olyan tervek, mint gyermekkorban a mozdonyvezetőnek-menés meg a "tűzoltó leszek s katona". de ha kicsit be tudom húzni a fülem-farkam, összejöhet. bakker még tényleg nagyon messze van a nyár vége
Gratulálok, remélem mihamarabb meglesz!
Énis szeretnék majd a mostani után egyet, ez kicsit nehéz, és supermotót nézegete randalírozni bár egyenlőre még nemtudom milyen árkategóriában, de 400 köbcenti felett
Nekem is 14 volt a sm yamin és ha kellett megállt...jó betét, fékcső, tárcsa a lényeg...a Vorlicheknek is a gyári cross munkahenger van fennt,1x már volt EB.bajnok...amúgy az sem túl jó ha bekap,mármint a fék
Már durván hiányzik a motozás.......................
na jó nekem is ez a pár szó kellett még a mai naphoz, megyek vízszintbe. üdv mindenkinek, remélem jó időtök lesz 7végére! csöcs
remélem legalább a fele értelmes volt ennek a pár sörnek...
Supermotora váltasz? Ez titta jó!
Énis szeretnék majd a mostani után egyet, ez kicsit nehéz, és supermotót nézegete randalírozni bár egyenlőre még nemtudom milyen árkategóriában, de 400 köbcenti felett
Előbb-utóbb bizti, jövő év elején mindenképp szeretnék egyet a magaménak tudni.
Üdv mindenkinek
-senki sem lehet tökéletes.Belőlem is hiányzik a hiba.