Emlékeim szerint az enyimnek is jó messzire elspriccel a gyorsítópumpája, szal szerintem az nem gond.
A többi részét nem tudom, talán 1-el nagyobb (158, 160?) főfúvókát meg lehetne próbálni, hátha mutat valamit.
Hello! Lenne 1 kis problémám ill. nem is tudom hogy probléma-e, mégpedig a következő: Yamaha yz 426 fel van húzva 450-re gyári titán kipufogóval. A problémám a gyertya képpel lenne mert középen szürke az elektródánál a széle pedig kormos, a karbiban a gyári 162-es fúvóka (ez az alap 426 értéke) helyett 155-ös van de a gyorsító fúvóka ha leveszem a karbit kb 1,5 méterre kilövi a benyát így elég sokat kap. Nekem végülis csak a gyertyakép nem tetszik szerintetek érdemes ezzel foglalkozni merthát a moci megy mint állat és nem is eszik sokat?
Bocsánat, csak most értem gépközelbe...
Való igaz, ahogy már előttem is írták, hogy van egy bizonyos zajszint, ami felett nem mehet fel a pályára a motor.
DE!
Sportmotorok kifejezetten sportdobbal (értsd ahogy kell...) még felmehetnek. Egy supermoci a durrogó hangjával bőven ezek a gépek zaja alatt van.(Már amelyik...) De ha akarjátok, holnap tényleg nagyon konkrétan rákérdezek a srácoktól. Múltkor egy régebbi 750-es Suzuki Gixxert eldobott a gazdija a célegyenesre ráfordító sikánban, a végdob oldala tisztára kinyílt, de ezzel még ment a moci egész délután....
Nem biztos, hogy ez jó volt a környékiek-kontra-motorosok viszonynak, de azért mehetett...
Holnap többet mondok, friss adatokat!
hivatalosan bejelenthetem, a visontai futammal kapcsolatosakat? mármint amiben megegyeztünk?
Itt a lenti képen az a mosogatótálca az micsoda a melleden?
Lucas hétfőn utalok ! !
A többi részét nem tudom, talán 1-el nagyobb (158, 160?) főfúvókát meg lehetne próbálni, hátha mutat valamit.
Való igaz, ahogy már előttem is írták, hogy van egy bizonyos zajszint, ami felett nem mehet fel a pályára a motor.
DE!
Sportmotorok kifejezetten sportdobbal (értsd ahogy kell...) még felmehetnek. Egy supermoci a durrogó hangjával bőven ezek a gépek zaja alatt van.(Már amelyik...) De ha akarjátok, holnap tényleg nagyon konkrétan rákérdezek a srácoktól. Múltkor egy régebbi 750-es Suzuki Gixxert eldobott a gazdija a célegyenesre ráfordító sikánban, a végdob oldala tisztára kinyílt, de ezzel még ment a moci egész délután....
Nem biztos, hogy ez jó volt a környékiek-kontra-motorosok viszonynak, de azért mehetett...
Holnap többet mondok, friss adatokat!
Hogy néz ki? Hány dB?
még mindig nincs valakinek pécsi ismerőse mert én nem tudok elmenni a papírokért ezek meg nem képesek elküldeni hazudna össze vissza