Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap egyszál magamban keringültem a pályán
Mondjad...de az nem titok,hogy te mész a versenyen majd helyettem az én cuccaimba
vannak komolyabb kényszerítő eszközeim
és lasszóval elkapsz majd ha nem akarok
na bazz Sanya ismét elérted, hogy magamban röhögjek a monitor előtt.

hivatalosan bejelenthetem, a visontai futammal kapcsolatosakat? mármint amiben megegyeztünk?
Nem tom
Te vakhangya az tök gyalu
szerintem, amikor levonszolom magammal!
jöhet a málna ezerrel!
Sanya mikor látogatsz el mifelénk a pancsi ringre ?
Sanya!
Itt a lenti képen az a mosogatótálca az micsoda a melleden?
Kűgyed 1000rel
csao mindenkinek.
Lucas hétfőn utalok ! !
Szívesen, máskor is! A tűn a zégert 1-el lejebb tettem majd így is kipróbálom ha lesz 1 kis időm
Ja és köszi a múltkori idegenvezetést!
Emlékeim szerint az enyimnek is jó messzire elspriccel a gyorsítópumpája, szal szerintem az nem gond.
A többi részét nem tudom, talán 1-el nagyobb (158, 160?) főfúvókát meg lehetne próbálni, hátha mutat valamit.
Hello! Lenne 1 kis problémám ill. nem is tudom hogy probléma-e, mégpedig a következő: Yamaha yz 426 fel van húzva 450-re gyári titán kipufogóval. A problémám a gyertya képpel lenne mert középen szürke az elektródánál a széle pedig kormos, a karbiban a gyári 162-es fúvóka (ez az alap 426 értéke) helyett 155-ös van de a gyorsító fúvóka ha leveszem a karbit kb 1,5 méterre kilövi a benyát így elég sokat kap. Nekem végülis csak a gyertyakép nem tetszik szerintetek érdemes ezzel foglalkozni merthát a moci megy mint állat és nem is eszik sokat?
Bocsánat, csak most értem gépközelbe...
Való igaz, ahogy már előttem is írták, hogy van egy bizonyos zajszint, ami felett nem mehet fel a pályára a motor.
DE!
Sportmotorok kifejezetten sportdobbal (értsd ahogy kell...) még felmehetnek. Egy supermoci a durrogó hangjával bőven ezek a gépek zaja alatt van.(Már amelyik...) De ha akarjátok, holnap tényleg nagyon konkrétan rákérdezek a srácoktól. Múltkor egy régebbi 750-es Suzuki Gixxert eldobott a gazdija a célegyenesre ráfordító sikánban, a végdob oldala tisztára kinyílt, de ezzel még ment a moci egész délután....
Nem biztos, hogy ez jó volt a környékiek-kontra-motorosok viszonynak, de azért mehetett...
Holnap többet mondok, friss adatokat!
Milyen gyártmány ez a titán rendszer?
Hogy néz ki? Hány dB?
De ti gondolom ismét szombaton mentek.
Hát nem tudom, mindenesetre nem szeretnék potyára lemenni, mint a múlkor, mikor gyereknap volt
Szinte biztos hogy megyünk, de hogy hova azt nem tudom. Szerintem Kakucs-Ring. De még nem tárgyaltuk meg Spigivel...
Zajszint meres van a palyan - de tenyleg csak a durvan hangos motorokat nem engedik fel. Utcai motorok meg nyilt dobbal is megutik a szintet.
kösszi

még mindig nincs valakinek pécsi ismerőse mert én nem tudok elmenni a papírokért ezek meg nem képesek elküldeni hazudna össze vissza