Tudod, az internet sajnos mindig is kiváló táptalajt nyújtott a névtelenségbe, arcnélküliségbe bújó kis gerinctelen férgeknek, akik itt és csakis itt, így ki merik élni hajlamaikat.
Ezek a megnyilvánulások fájóak, indiszkrétek és tolakodóak, de ez a céljuk is.
Nagyon nehéz, de csak akkor tudunk bármit is tenni ellene, ha nem teszel ellene semmit...
Ha tudomást sem veszel-veszünk róla. Ez a legnehezebb, de hidd el, ehhez kell a legnagyobb bátorság is. Nem az okos levelezéshez...
áááhhh..nagyon sajnálom. én meg láttalak, hogy ott vagy a GO-GO-n, de pörögtem mint a diszkógömb és oda sem mentem hozzád......utólagosan is elnézést kérek!
Rooftop!
3 hónapig készültem rendszeresen a Go-Go-ra, nagyon ott akartam lenni mocival, csak sajnos a verseny előtt 2 nappal szétugrott a váltóm és nem volt 3.-k sebességem...
...ezért várva várom a Go-Go II.-t!
Remélem lesz!
Üdv
Nekem kb 1520 E ért csinálták a kötponti rugót.
Ezek a megnyilvánulások fájóak, indiszkrétek és tolakodóak, de ez a céljuk is.
Nagyon nehéz, de csak akkor tudunk bármit is tenni ellene, ha nem teszel ellene semmit...
Ha tudomást sem veszel-veszünk róla. Ez a legnehezebb, de hidd el, ehhez kell a legnagyobb bátorság is. Nem az okos levelezéshez...
ha fiú lennél visszairhatnád hogy de legalább én megkúrtam az anyádat..
én tuti ezt tenném
nó para enyi öröme van az életben.
Ma egy ilyem e-mail-t kaptam:
Tárgy: lopott motor
"Hát igen, így jár akinek nagy arca van!"
Most őszintén kérdezem tőletek: Ti is így látjátok?
Te is a Dianába jártál, nem
Mit kellet rajta cserélni,mert nekem is csak 1. 2. van most
Terepezéssel mi újság? Mászkáltok még Gyurkáékkal?
3 hónapig készültem rendszeresen a Go-Go-ra, nagyon ott akartam lenni mocival, csak sajnos a verseny előtt 2 nappal szétugrott a váltóm és nem volt 3.-k sebességem...
...ezért várva várom a Go-Go II.-t!
Remélem lesz!
Üdv
Dobj egy mélt!