Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Torta
Nagyon úgy fest a dolog..
csimma?
Ennyivel durvább a 650-es még a 660-nál is?!? OMG!
Ezek szerint a Keihin ilyen univerzális fogyasztáscsökkentő cucc 4T-kre, mert míg az én SC-m 3 és 6,5 között fogyaszt, addig egyik ismerősöm ugyanilyen, de Dellortos gépénél ugyanezek az értékek 5,5 és 9...
ha most kezded az SM-t, akkor inkább gondolkozz a gyengébbik verzióban. a 650-es úgy ver a földhöz, hogy észre sem veszed. ezek már tényleg nem játék gépecskék! 3hete próbáltam egy tavalyi 650est. a múlt héten meg a SANYÁét. nem gyerek játékok.
Okés
A BONCTEREMben írtam véleményt róla. Kicsit nagy hévvel lehet, de hát csak a HusaberG
Akkor térjünk majd vissza rá kicsit később
Oké persze! Így is te tennél szívességet
Illetve, nem lehet vele mit csinálni, folyton kerekezik
De nekem csak két hét múlva lenne jó
Ha nem tervezel több100 KMes túrákat akkor nem kell aggódnod. De a Keihin-karbival szerelt Bergek, ha minden igaz 4-5L környékén elmendegélnek, de valszeg az nem nyél . Én max 1500 pénzért szoktam tankolni, azzal ellehet karcolni azért. De mint említettem az újabb szériák kevesebbet kérnek a hallomások alapján. Végsebességet gixxeres span csekkolta: 175kmh, de nem volt 100ra belőve a karbi. Az újakon meg hosszabb az áttétel. De hát azt nem szereti a nagy cc 1 henger..
A kereket meg stoppiet 1enesen kéri a motor
Természetesen kölcsönbe
A jövő hét jónak tűnik!

Köszi
Hello!
Egy tükörrel és egy dudával (persze kölcsönbe) lehet tudnám segíteni a projektet de csak kb két hét múlva
Szia!

A tükrök vagy a müszaki, ami megoldható?
Köszi szépen. Igazából mindenkinek szól a kérdésem aki ült már hasonló motoron,mert én még csak ismerkedek a kategóriával. Szóval köszi még1x a hozzászólást!
nem nekem szántad a kérdésed de azért énis firkálok valamit...nos ninc silyen gépem,de szerintem az egykero,stopii +egyéb streetfight nem a motoron fog mulni.....gyorsulás biztoan kielégitö végsebesség pedig áttétel függö(a gyorsulást is lehet ezzel variálnI) de szerintem gyárilag olyan 160-70körül van
Nah megkérdezted?
Talán te vagy a megfelelő ember akinek megismételném az előző kérdésemet:
- Erősen elgondolkodtam egy supermoto vásárlásán. A legnagyobb esélyesek a Husabergek nálam. Vagy 450 v. 650,atól füg mi lesz alkalmi vételben Viszont van velük kapcsolatban pár parám is- tank mérete,hatótávolsága(nem tervezek több 100km-es túrákat!),a kényelem nem szempont. Mit lehet várni egy ilyen kategóriáju motortól-utazó,végsebesség,gyorsulás,egykeró,stoppie?Gy
akorlatilag minden érdekel! Köszi előre is!
Hello! Nem tudom mennyire laksz közel, Vácon megoldható.
Sziasztok!

Vmikor a közeljövőben vinném műszakira a gépet, csak néhány dolog hiányzik róla.. pl tükrök, street gumik, duda
Ha vki tudná nélkülözni az nagyon jó lenne! Megköszönném.

Netán ismer vki olyat akinél ez megoldható?

Köszi
Helló!
Ezt nézzétek milyen komoly sm Versenyen voltam
Bizti nagyon szupi volt, már én is vágyom vissza terepezni, még az is lehet, hogyha lesz valamikor egy másik mocim, akkor benevezek hozzád cross edzésre is.
igen :P de a lábam már 8.os korom óta 46 os