Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben.
(Szóval 'nitrós' lesz a gép... )
vicckirály-ra beküldöm a poénjaid vigyáázzzáá
Ha a titkárnőm veszi fel akkor már nem vok az irodában ....há persze nem viccbő mondom
a hátsó telóben nem tudom,ottPDS tűt is érdemes cserélni,és a szétszedéshez vagyis inkább az összerakáshoz célszárszámra van szükség,és utána meg nitrogénnel feltölteni.

De azért utána járok a dolgoknak,szerintem beszélj Emettel és ő vele megkonzultálom majd,hogy mit tudunk érted tenni.
Most is akár?
Eladó a gúnya...hívj06209724729
nekem mind a két motorom így került haza
Hudászép!
Akkor már csak egy másik villahíd kellene...
Vagy egy SMR
A szelepeket is kicserélnéd a telóban átalakításkor?
A futómű át lett építve és ezért nincs már szükségünk rájuk...a motor szerintem alacsonyabb lesz..nem akkora mint egy SMR,mert ott maga az egész teleszkó szár rövidebb...
Természetesen simán visszaalakitható,nem jelent semmilyen problémát az eladásnál...
naja...de elvileg 7végére kész..már csak feszítő+lánc+szelepek kellenek..minden meg van rendelve..reménykedem hogy meg jön...ha megjött utána össze tudunk futni majd egy karburálásra,meg ránézel a telómra...aztán az anyagiakat megbeszéljük..
És Emett számára miért válltak feleslegessé ezek a rugók?
Át is szelepelnétek?
Az 525 lényegesen magasabb az SMR-nél a gyári rugókkal. Csere után alacsonyabb is lenne a gép? (mert úgy érzem komoly jelentősége van döntésnél ennek is)
A visszaalakítása (mondjuk ha késöbb piacra megy a gép) lehetséges, vagy ez végleges átalakítás?
jól hangzik,szar megélni...de hát ez van áldozat nélkül nincs eredmény
hát sajna de... vízpumpám ugye elszállt jó rég...na most akkor szét lett szedve,husky szívó szelepek voltak bent,szarul zártak..csere..hengerfej visszalakítás gyárira...minden kész volt...jöttem vele 40 kmt majd elszakadt a vezlánc..dugóm megúszta,szelepeket szétverte meg a balansztengelyt..most alkatrészekre várunk...
szervusz,igen csak 3 hete erkeztem haza a szigetországból....

Veled mizujság?Csak nem te is kényszerpályán vagy,mert nem kerestél még eddig
csőőő. itthon vagy már?
Cannondale Supermoto!
MTB-ben egy időben "kocsit-lovat" adtam volna egy-egy bringájukért, de hogy supermocit is gyártanak...
Már nem keltem fel ma hiába, mellbevágó újdonságot láttam...
Örülök neki A jó futóműre nem csak pályázásnál van szükség.....

azért még lehet még mit kimaszírozni abból a telóból...
teljesen új, egyedi világmárkát indítok be!
jah elfelejtettem mondani, hogy a futómű sokkal jobb lett. közúton is jobban viselkedik. bár még lehetne jobb, de azért már így is megváltás.
MTBben eléggé a toppon vannak, BMXben meg szinte sehol...
jaja...spéci gép...igaz nem vált be...(kazettés váltó,fordított hengerfej,stb....)

bicajokkal több szerencséjük volt
cannondale?