Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió! Mi a valóságalapja annak, hogy én azt hallottam, állítólag nem lehet motorozni a kecskeméti pályán, mert túl hangos. Ezt én azért nem értem, mert ha jól tudom most lett új aszfalt, gondolom nem kevés befektetéssel.
Gratula!
Helló!
Sikerült a nyelvvizsga! Már nem rajtam múlnak az SM kerekek!
Ha Kecskemétre jönne valaki, csak írjon ide, gyorsan megnézem, mi a program a pályán a hétvégén! Friss infókat viszonylag gyorsan tudok gyűjteni, itt dolgozom a gokartpálya mellett, egy közepes csúzlival be tudok lőni az irodámból a célegyenesbe!
( Ez akkor jó, ha van időm átruccanni, akkor viszont rossz, ha sok a munka és közben pedig hallom a hangokat a pályáról... Kicsit szoktam olyankor fújtatni! )
Mit terveztetek a hétvégére, melyik pályára mentek, ha mentek? Ez jó kerek mondat lett
igen, tényleg jó volt. Csak a másnap volt rossz.... Aludtam összesen talán 10 percet....
Martint elcsalom, de eladta az sm kerekeit.... Ő már csak endurozik!
Először felpörget, aztán fejbevág és utána alszol,mint a bunda.
Ezt reméltem is .Az a tavalyi csapat az nagyon klassz volt.
Én attól múltkor olyan jót aludtam még fogfájósan is, hogy ihajj
Hello! 150es külső gumihoz jó a 140es tömlő? Annyit még csak tágul, nem?
Házipálesz? Akkor elhívom a Martint is....
Igen, az a lényeg, hogy supermoto első legyen
Hát, abban az esetben ha supermoto elsőről van szó biztos ez kell hozzá.
Hát talán iszogatnánk valami jóféle házipálinkát az biztos .
Huh, nemtom. Az a lényeg hogy első legyen. Meg kérded majd a Zolit? Annyira nem s.o.s. , hétvégéig kell!
Hát mit csinálnátok alvás helyett?

Amúgy meg éccaka nem azért van hogy aludjunk, hanem hogy sötét legyen!
Ezt valószínűsítem én is , és ennek csúnya vége lenne másnap . 325/350-17 belsőm van, gondolom erre van szükséged.
...akkor biztosan nem aludnánk!
Jah! Jut eszembe: van polcon első belső gumid? (17-es)
Igen pont ezt mondtam a Sanyinak, hogy úgy hiányoztok. Csak ti általában szombaton mentek pályázni, nekünk meg az nem túl jó. Bár, ha egyszer sikerülne megint egy alvós bulit összehozni...
Szia Drága!
Visontát én is csak ajánlani tudom, jó pálya...
A Zoli számát szívesen magadom. Majd ugyis értekezünk...
Jó lenne idén már egy kicsit többet együtt pályázni, mert eddig talán egyszer sikerült idén...
ELADÓ:
2006.06. Aprilia SXV 450 Supermoto.
S.T.M. Anti-hopping kuplung, szelepelt gátlók, titánium kipufogó rendszer,
excel felnik. Kiváló esztétikai, és mechanikai állapotban!
Érd: 06 30 990 92 91
Ja kedves GD! Neked külön köszönet a ragyogó ötletért, amit tegnap adtál .
Szió! Hát igen az az ottalvós buli azért ott volt a szeren . A Zolinak viszont kitöröltük a számát a múlkor, mert azt mondták, hogy ne őt hívjuk, mert ő nem mindig tudja, milyen rendezvény van a pályán. De szerintem az én Zolim el fogja kérni tőled. Ennek ellenére én még nagyon szeretnék lemenni Kakucsra, mert tényleg klassz a pálya. De megfogadom Lukibácsi tanácsát és legközelebb tuti Visontára megyünk.
hali Sanya72,vannak róladis képeim,feltegyem-e?
Nagyon jó!
Én is tegnap voltam egy szép nagyot túrázni,majdnem csak hogy a motoron aludtam.
Kicsikét el is szoktam már a mocizástól,február óta nem túl sokat tettem a mociba.