40 üzemóránként kell cserélni a szelepeket. Lehet elmegy 50-55 üzemórát, de egyszer tuti leszakad a tányér valamelyikről, na akkor meg csuda dolgok történnek náluk.
Az olajcsere fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezeknél a lóerő gyáraknál!
megkaptam, köszi!
rövidesen válaszolok!
Illetve nekem is lenne kérdésem az SMR450-el kapcsolatban, amit ide irnék, mert hátha más is tudja a választ: a titán szelepeket milyen időközönként kell cserélni, ill. menyire kell komolyan venni a cserét?
Smhooligan! Melyiket kell 3, és melyiket kell 5 üzemóránként cserélni?
köszi
egy a lényeg olajat meg a szűrőket 3 ill. 5 üzemóránként cseréld le,és folyamatosan figyeld a hűtőfolyadék szintjét. ez a legfontosabb és akkor hosszú ideig verheted neki
persze.msn en elmondok mindent de itt nem akaork ilyeneket irni meg nem tudom h lehet e.egyébként én is kecskeméti vagyok. az én cimem: lacika88@hotmail.com
sziasztok.ugy néz ki szert tudok tenni egy ktm 450 smr re.ha bárkinek van tapasztalata rola irjon légyszi.jót is rosszat is...ha minden igaz a héten meglesz.köszi
Okés, köszi az infót! Írok egy mail-t! Végülis az a lényeg, hogy ki lehessen hozni a bevitelt elég olcsón, amit én úgy képzeltem el, hogy haza motoznék vele (ne nézzetek nagyon idiótának ) így csak a benyó van. Meg a reg-adó plusz névre írás. Én így képzeltem el, de javítsatok ki! Az a baj, hogy ezekről a költségekről fingom nincs, meg nem tudom, hogy akkor a következő műszakira majd le kell-e fordítani a papírokat meg ilyenek. De ez volt az első supermoto amit megnéztem, ha ilyen sokban lenne, akkor biztos nem veszek ilyent, bármennyire is tetszik. Na majd még írok, ha esetleg valami átfut az agyamon ;) Üdv
A tiéd 2007-es? A nagyobb 560, nem jött számításba nálad?
Igen ezzel szoktam néha körözni.
Az olajcsere fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezeknél a lóerő gyáraknál!
nem együtt szokás cserélni őket?
rövidesen válaszolok!
Illetve nekem is lenne kérdésem az SMR450-el kapcsolatban, amit ide irnék, mert hátha más is tudja a választ: a titán szelepeket milyen időközönként kell cserélni, ill. menyire kell komolyan venni a cserét?
Smhooligan! Melyiket kell 3, és melyiket kell 5 üzemóránként cserélni?
köszi
Engem is kiváncsivá tettél!
Megírnád a vételárat? yokoo@freemail.hu
Köszi!
Kíváncsivá tettél földim.
Megkérdezhetem mennyiért jutsz hozzá a vashoz?
KTM