Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép az a dob.
Csak má látnám...
Hehe jó neked 4T-re vágyok, csak 125ösből nemigazan érdemes venni :P De nemvagyok még olyan idős, h legyen nagy A jogsim.
Ezeket keresem!
Ma voltam megynézni egy 2006-os Husqvarna SM610-et,hát mit mondjak,csodaszép és a hangja sem akármi.
Vagy milyen gyártmányút keresel pontosan?
Köszönöm!
Valaki esetleg nem tud véletlen SM610-et kereskedésben?
Hali,
Elérte a célját, foglalkozol vele! Hagyd a csudába! Kár a leütött betűkért!

Rooftop:
Nem találtam még kormánygátlót sajnos!

Jó pihenést mindenkinek!
MEGHÍVÓ!

Tisztelet Supermoto rajongó!

Szeretettel meghívunk a 2008.07.06.-án megrendezésre kerülö MotomaX Supermoto napra! Helyszínül az SM sportra tökéletesen alkalmas Kakucsringet választottuk, ahol nagy lelkesedéssel várják a Supermoto tulajdonosokat. Ez a nap elsösorban a Supermoto-ról és a motorozásról szól! A rendezvényen részt vesznek azok a hazai importörök akik speciális SM típusokat forgalmaznak. A napi programot kiállítások, bemutatók és teszt lehetöségek színesítik majd. Lehetöség nyílik pályamotorozásra idöméréssel, melyen bebizonyíthatod, hogy mire vagy képes a motoroddal! Rendezvényünkön rész vesznek a Superquad és a Pitbike mesterei is! Napközben Szelei Feri szórakoztatja a nézöket a fantasztikus Trial bemutatóval. Napközben lehetöség nyílik SM börzére, amelyen kiállíthatod a számodra felesleges Supermoto alkatrészeid vagy felszerelésed. Ezzel a nappal szeretnénk színesíteni a hazai Supermoto életet és összefogni az SM társadalmat. Amennyiben lehetöséged nyílik rá szólj másoknak is, hogy minél többen részesei legyünk ennek az SM élménynek! A programok Vasárnap 10.00.-tól kezdödnek!

Köszönettel: MotomaX csapata
Forrás: Motomax.hulink
szevasztok
ma vettem egy FINSTER dobot iszonyat modon nézki meg hogy szol
helló!
Holnap megint lesz Dszerdahelyen SM RACE osztrák bajnoki!
hát nekem még nincxs túl sok tapasztalatom az enyémről mert nemrég van meg,de a tank mérete az 9L
Szia Foxy!
Szerintem keresd vissza iwiwen az e-mail címe alapján ki lehetett aki írt, hatha van olyan hülye hogy fent van mailcímmel együtt, aztán legalább rájössz ki volt az a többit meg te tudod, de a helyedbe jól kupán vágnám, hogy szépen fejezzem ki magam!
Kitartás! Pussz!
Sziasztok Motosok! Azért alkalmatlankodok egy kicsit,mert lenne pár kérdésem a hozzáértőkhöz:
- Erősen elgondolkodtam egy supermoto vásárlásán. A legnagyobb esélyesek a Husabergek nálam. Vagy 450 v. 650,atól füg mi lesz alkalmi vételben Viszont van velük kapcsolatban pár parám is- tank mérete,hatótávolsága(nem tervezek több 100km-es túrákat!),a kényelem nem szempont. Mit lehet várni egy ilyen kategóriáju motortól-utazó,végsebesség,gyorsulás?Gyakorlatilag minden érdekel! Köszi előre is!
menjen a francba a büdös patkány......te hogy mennyi szar ember van ebben az országban mindenhol
Foxy le se szarjad a gyökérpálcát,valószinüleg lekerülted valamelyik kanyarban Pesten és most boszuskodik a kis gempa.
Pompás napot!
Tiszteletemet teszem ma Visontán délkörül 2 másik haverral, kapcsolódik még más valaki is esetleg?
abszolút ne foglalkozz a dologgal.
Szard le!
Kárörvendő kis köcsög.
Ennyi öröme legyen,míg él
Szió!

Mizu?
Grat a tízenkilencezredik hsz-hez
Üdv!Bocs hogy ilyen kérdéssel zavarok ,de nem tudja vki hogy a videókban itt az oldalon a supermotó videók között a HOOLIGÁNOK cimű videóban ami megy zene annak mi a cime?
Hogy konkrétan mennyi az több dologtól is függ...
Őket merem jó szívvel ajánlani, én kecskeméti vagyok,tehát nekem szinte a "szomszédban" vannak, így sok barátom motorját ők állították be futóművileg, illetve a futómű alkatrészeit javították. Korrektek, profik.
Marzocchi, WhitePower, Öhlins, Hyperpro, stb... Otthon vannak a fiúk ezekben...

http://www.zenithracing.hu/
15 - 20 ezer forint volt kb.