Szeretettel meghívunk a 2008.07.06.-án megrendezésre kerülö MotomaX Supermoto napra! Helyszínül az SM sportra tökéletesen alkalmas Kakucsringet választottuk, ahol nagy lelkesedéssel várják a Supermoto tulajdonosokat. Ez a nap elsösorban a Supermoto-ról és a motorozásról szól! A rendezvényen részt vesznek azok a hazai importörök akik speciális SM típusokat forgalmaznak. A napi programot kiállítások, bemutatók és teszt lehetöségek színesítik majd. Lehetöség nyílik pályamotorozásra idöméréssel, melyen bebizonyíthatod, hogy mire vagy képes a motoroddal! Rendezvényünkön rész vesznek a Superquad és a Pitbike mesterei is! Napközben Szelei Feri szórakoztatja a nézöket a fantasztikus Trial bemutatóval. Napközben lehetöség nyílik SM börzére, amelyen kiállíthatod a számodra felesleges Supermoto alkatrészeid vagy felszerelésed. Ezzel a nappal szeretnénk színesíteni a hazai Supermoto életet és összefogni az SM társadalmat. Amennyiben lehetöséged nyílik rá szólj másoknak is, hogy minél többen részesei legyünk ennek az SM élménynek! A programok Vasárnap 10.00.-tól kezdödnek!
Köszönettel: MotomaX csapata
Forrás: Motomax.hulink
Szia Foxy!
Szerintem keresd vissza iwiwen az e-mail címe alapján ki lehetett aki írt, hatha van olyan hülye hogy fent van mailcímmel együtt, aztán legalább rájössz ki volt az a többit meg te tudod, de a helyedbe jól kupán vágnám, hogy szépen fejezzem ki magam!
Kitartás! Pussz!
Sziasztok Motosok! Azért alkalmatlankodok egy kicsit,mert lenne pár kérdésem a hozzáértőkhöz:
- Erősen elgondolkodtam egy supermoto vásárlásán. A legnagyobb esélyesek a Husabergek nálam. Vagy 450 v. 650,atól füg mi lesz alkalmi vételben Viszont van velük kapcsolatban pár parám is- tank mérete,hatótávolsága(nem tervezek több 100km-es túrákat!),a kényelem nem szempont. Mit lehet várni egy ilyen kategóriáju motortól-utazó,végsebesség,gyorsulás?Gyakorlatilag minden érdekel! Köszi előre is!
Üdv!Bocs hogy ilyen kérdéssel zavarok ,de nem tudja vki hogy a videókban itt az oldalon a supermotó videók között a HOOLIGÁNOK cimű videóban ami megy zene annak mi a cime?
Hogy konkrétan mennyi az több dologtól is függ...
Őket merem jó szívvel ajánlani, én kecskeméti vagyok,tehát nekem szinte a "szomszédban" vannak, így sok barátom motorját ők állították be futóművileg, illetve a futómű alkatrészeit javították. Korrektek, profik.
Marzocchi, WhitePower, Öhlins, Hyperpro, stb... Otthon vannak a fiúk ezekben...
Csak má látnám...