Mondtam volna ha kérded,már átgumiztam egy párat sajna....a legutobbi mankóm körbejárt egy pár embert, volt nálam, Tóth,Baloghi Lali,Bitti,Zsílják nyúzza most...most valami nyári vágott slick van rajta
még akkor a régi gumik voltak a mankón és az egyiken átfúródott az alamíniumcső továbbiakban felni
és megcsúszott a járólapon mint a szar.....gyorshajtásról szó se volt...ez kérlek műszaki hiba volt
Faszé húzod úgy annak a mankónak, ha nem tudod bevenni a hűtős kanyart ...Ne uggráljon gyógyúljon....mindig akkor esik vissza az ember mikor már asziszi ,hogy okés a dolog,és a sok pihenéstől már ne bír magával
Néha már elfelejtem ,hogy a cross is qurva jó.fölleg egy jó pályán mint ez e Visontai....2 napra kellene menni edzeni jobb oldalra SM,balra CROSS...ondjuk ezt lehetne kukucson is mert gyakorolni jó a pit bull pályájuk ...bocsi ha egó voltam
én is csodálkoztam ...de frankón összefort a nagy csont meg oké minden csak ez az időközben elmozdult kis szar miatt nem vette le....állítólag ezek 4 hét alatt már teherírók....
a nagy csont az olyan tuti....mondjuk az látszik is a röntgenképen...
képzeld el még két hét tuti gipsz...majdnem levették de sajnos három hete megcsúsztam a hűtőszekrény előtti kanyarban a mankómmal és rádobbantottam az akkor még csak gipszsínbe punnyadó lábamra és eltörtem a kezdődő forradást és elmozdult az egyik kis csont a külső talpélemen ...és ezmiatt nem vehettem le tegnep a gipszet...
sőt még meg is patkoltak egy járósarokkal...de ezzel csak úgy lehet járni ha beülsz a kocsiba mert kutyaszar
ja és összcseszték a narancsfestést is ...most kezdhetem újra
és megcsúszott a járólapon mint a szar.....gyorshajtásról szó se volt...ez kérlek műszaki hiba volt
Tegnap kukucson voltál?Erdemes volt lemenni?
az nem 111-es hanem római hármas
Csak nem titokban pihi napot tartasz?
Amugy szervusz!
amúgy szewa
miért nem vagy versenyen ...vagy külföldön vagy most?
a nagy csont az olyan tuti....mondjuk az látszik is a röntgenképen...
sőt még meg is patkoltak egy járósarokkal...de ezzel csak úgy lehet járni ha beülsz a kocsiba mert kutyaszar
ja és összcseszték a narancsfestést is ...most kezdhetem újra