Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ekkor kérdik ,hogy mitől kapott defektet....hát összelapította a gummát
Mondtam volna ha kérded,már átgumiztam egy párat sajna....a legutobbi mankóm körbejárt egy pár embert, volt nálam, Tóth,Baloghi Lali,Bitti,Zsílják nyúzza most...most valami nyári vágott slick van rajta
igen,ugyhogy legszives mellozd az ekezetekett a konnyebb olvasas erdekeben
szia lacka most látom, hogy itt vannak az angolok
még akkor a régi gumik voltak a mankón és az egyiken átfúródott az alamíniumcső továbbiakban felni
és megcsúszott a járólapon mint a szar.....gyorshajtásról szó se volt...ez kérlek műszaki hiba volt
Marha szar volt 3x15 perc 10000ért...öt után mehettél volna zárásig de,addig már kiszárított mindenkit a nap

Tegnap kukucson voltál?Erdemes volt lemenni?
A rómairól jött a gyerek
Nem vok én Monky-fonky
Faszé húzod úgy annak a mankónak, ha nem tudod bevenni a hűtős kanyart ...Ne uggráljon gyógyúljon....mindig akkor esik vissza az ember mikor már asziszi ,hogy okés a dolog,és a sok pihenéstől már ne bír magával
szia sanya
az nem 111-es hanem római hármas
Te ilyenkor otthon?

Csak nem titokban pihi napot tartasz?

Amugy szervusz!
Néha már elfelejtem ,hogy a cross is qurva jó.fölleg egy jó pályán mint ez e Visontai....2 napra kellene menni edzeni jobb oldalra SM,balra CROSS...ondjuk ezt lehetne kukucson is mert gyakorolni jó a pit bull pályájuk ...bocsi ha egó voltam
Találtam tavalyi Visontai racingos fotókat...#72 I'm,#111 Tóth
akkor még aranyosabb volna az írásod kornélhh ha japán billentyűzettel írnád

amúgy szewa
miért nem vagy versenyen ...vagy külföldön vagy most?
hali na gyik aki ilyet ir de sajna an belloluk sok,lenyeg a baratok velemenye es nem egy kulsos gyikarce
én is csodálkoztam ...de frankón összefort a nagy csont meg oké minden csak ez az időközben elmozdult kis szar miatt nem vette le....állítólag ezek 4 hét alatt már teherírók....
a nagy csont az olyan tuti....mondjuk az látszik is a röntgenképen...
egy törés forradási folyamata általában 6-8hét.. csodálkoztam is hogy 4hétre leveszik.
Ez sajna vár6ó volt.Amennyire én tudom nem nagyon hajigálják le aztat 4 hét után...
Hát magyarán mondva ez szar ügy!
képzeld el még két hét tuti gipsz...majdnem levették de sajnos három hete megcsúsztam a hűtőszekrény előtti kanyarban a mankómmal és rádobbantottam az akkor még csak gipszsínbe punnyadó lábamra és eltörtem a kezdődő forradást és elmozdult az egyik kis csont a külső talpélemen ...és ezmiatt nem vehettem le tegnep a gipszet...
sőt még meg is patkoltak egy járósarokkal...de ezzel csak úgy lehet járni ha beülsz a kocsiba mert kutyaszar
ja és összcseszték a narancsfestést is ...most kezdhetem újra
Te kis humorbomba!
benzinnel nem próbáltad még a motorozást ? azzal is megy nem csak jogsival ill. azzal megy csak igazán
Jó reggelt,jó meleg lesz ma is kellene mocizni de sajna csak holnap tudom csináltatni a jogsit.