valaki segítsen mááár!kezdem unni a hajszárítót(robogó) és kéne nekem vmi 125-ös supermoto!de nem tom meik a legjobb vagyis a legerősebb? nézegettem a ktm exc-ket mivel kedvenc motorom a kátéem és gondoltam veszek egy exc és 2 supermotó kereket alárakok.na igen ccsak azok amin rendszám van elég borsos áruak.így most tanácstalan vagyok hogy miet nézegessek.valaki segítene
valaki segítsen!köszönöm!
jah és pitbikeot nem szeretnék!azok játékra valók szerintem nem motorozni mellesleg nem vok valami kis termetü hogy azon kényelmesen elférjek!de am kösszy
Hali! Nekem volt egy 125ös pitbike-om ( nem azok a szar gagyik amiket már 70 ezerért lehet venni) supermoto szettel. 4 ütemü, nyitott rendszerrel, 60 kg a moci. Akkora mint egy robogó. Olcsón lehet venni. (a nagymotorokhoz képest) A www.pitbike.hu oldalon már vannak jó gépek. 50esre le lehet papírozni csak világítást kell rárakni.
Itt egy kép: http://www.xtreme-images.co.uk...
Egy normális Pit-bike ugyanolyan alkatrészekből van mint egy nagymoci csak kicsiben. Marzocchi fordított állítható telók, olajhütés, excel felni stb. Relatíve olcsón ki lehet hozni egy jó gépet.
Szió! Felnőtt 28-as(legkisebb), de elég nagy rám. Női crossból 34-36-os a méretem, a derekam miatt 34, a csípőm miatt 36-os. Ha a barátnődnek kisebb a csípőmérete, akkor inkább 34-es a mérete.
kokomotorsport@axelero.hu 2008. június 10. kedd, 10:16 # 701.
Olvasva a motomax döntését. A KOKO motorsport versenyzője KIKI sem vesz részt a visontai futamon. Hülyén nézne ki egyedük körözni.
KOKO
Husab. 2008. június 09. hétfő, 22:57 # 700.
Üdvözlet!
A csapat közös döntése alapján hivatalosan nem veszünk részt a hétvégi Visontai OB fordulón! A hétvégét felkészülési edzéssel töltjük a számunkra priorítást élvező Ausztriai OB fordulóra! Sikeres versenyzést és jó szórakozást kívánunk a versenyző társainknak!
valaki segítsen mááár!kezdem unni a hajszárítót(robogó) és kéne nekem vmi 125-ös supermoto!de nem tom meik a legjobb vagyis a legerősebb ?nézegettem a ktm exc-ket mivel kedvenc motorom a kátéem és gondoltam veszek egy exc és 2 supermotó kereket alárakok.na igen ccsak azok amin rendszám van elég borsos áruak.így most tanácstalan vagyok hogy miet nézegessek.valaki segítene
akkor jó tollasozást kívánok, nekem most mennem kell, mert az egyetlen mozgást amit ki tudok magamból hozni a barátnőm igényt tart rá... jókor jut eszébe... de mondhatok én most erre nemet
ma pont 4 hete volt a perec... valószínű rosszul landoltam, mint már anno említettem ráestem a jobb vállamra , a kulccsontom vagy 3 centit elmozdult balra.. nem törött el de a bal 50 forintos vérömlennyel megúsztam, valamint a jobboldali 3 bordám megzúzódott és mivel öreg letapadt izomféleségem van olyan húzódást szenvedtem hogy deréktók felfelé még mindig csak néhány mozdulatra vagyok képes... szóval jól beszoptam... már nem vagyok sajnos gumiból....
valaki segítsen!köszönöm!
jah és pitbikeot nem szeretnék!azok játékra valók szerintem nem motorozni mellesleg nem vok valami kis termetü hogy azon kényelmesen elférjek!de am kösszy