Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nöked milyen van? felsőtestvédő? és nekem milyet ajánlasz majd?
én már az ágyamba nézek bele. 6 kor kelés van
már tárcsázom is a számát!
jójó értem, de inkább nézz fel msn-re !
ami nekem van. a felsőtest az a felsőtested....azt védi.szóval mindent amit lehet rajta
Hát ha szőke, nagymellű, hosszúcombú néni lesz a szájsebész akkor akár nagyon is megkínozhat (csak Niki meg ne tudja)!
még azóta nem vettem fel, "felsőtestvédő" mit takar? könyök, váll, gerinc ?
legfőképpen a felsőtestvédő fog védeni. a csizmával megbarátkoztatok alatt azt értettem, hogy egymással megbarátkoztatok?
hát köszi, mutass vmi oldalt, ahol nézegettél. vmi ajánlj vmi jót!
még azóta nem vettem fel. de miaz, hogy megbarátkoztatok? :D ki még ? és ha hasraesek, vagy hátra, akkor mi véd meg? ejj
Mire összevásárolsz mindent,védők,mez,nadrág,estébé közel ott vagy mint egy olcsóbb új bőrruci,esetleg jobb minőségben kicsit használt.
Én ezek kombinációját választottam,olcsó alig használt
páncél és felsőtest védő, nem egy és ugyan az! a csizmával megbarátkoztatok?
only sm!
drááága :(
Nem egészen...de ha nem akarsz terepezni vagy nagyon túrázgatni, akkor sztem inkább bőrruhákat nézegessél...sokkal jobban véd!
az tényleg gáz, remélem nem kínoznak meg nagyon
Úgy vagyok az ilyesmivel hogy inkább essünk túl rajta minél előbb, akkor levan róla a gond.
És mindenképpen meg kell majd csinálni mert ahol hozzáér az előtte lévő foghoz, ott nem lehet kitisztítani és rtg-n már most látszott hogy ott kezd kilyukadni...

Kedves fórumozók, supermoto és fogászat topikunkat olvashattátok
melleny, pancel nemugyanaz? neked is van :P
minek neked páncél? nem vagy te crossos!
FirstRacing cuccokról mi a véleményetek? (sisak,mez,nadrág,páncél?) Kinek van tapasztalata róluk?
Szia!
Köszi, megvan...most egész jó...jövő héten vmikor majd megyek azt' jól kihúzatom...
gratula
Hát köszönöm,nem volt könnyű mert voltak bonyodalmak e készülékekkel de meg lett ez a lényeg!