Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet én sem tudok elmenni, de promotálok erősen!
Meg kéne pedig kergetni a vasat, ebben a melegben jobban megy a fogyás is...
"Shrek on the track" érzésem volt múltkor a feszülős overálomban, bár azóta lement 4kiló felesleg.
Sanya neked lesz Kakucson versenyed is, kell az edzés!
Gagi campione azt üzeni: gyere ki Aradra hétvégén!
ezek még csak nagyon-nagyon tervek...................... Az bizti, hogy Yami lesz, mert mindig is az volt az álmom, csak még ez a 250-450-es kérdést nem tudom eldönteni, de szerintem van jó pár hónapom gondolkodni ezen. Valószínűnek tartom, hogy csak a következő szezonra tudom összedobni a gépet.
na milyen az új motor ?
tényleg yami lesz ? ne vegyél kicsit mert azért is pénzt kell adni és nem sokat ér
annyira meg már tudsz motorozni , hogy eltudod a nagyon engedni a gázt

én meg dolgozom , pedig ellépnék nézelődni
Rá kellene gyúrni
Jön vagy megy valaki a fórumról Kakucsra?

Ez egy üzenet a következő oldalról: 'Motomax'

Üzenet:
2008.05.31-én Szombaton a Supermoto edzést Kakucs-ringen tartjuk 10:00-16:00 között. Mindenkit szeretettel várunk az AMATÖRTŐL a Versenyzőig.
Info: Kuncz Richard 0620/250-65-85. Email: info@motomax.hu
Aha,arra lenne ha a csávónak is megfelelne.
az mt03 -at akarod cserélni
Hát én is,ha minden igaz akkor Szombaton jön le hozzám egy srác azt ha mindegyönknek tetszik a másik gépe elcseréljük.
szerintem jó gép .......elparasztkodnék vele a mindennapokban
Elég könnyen jön kerékre,igaz a tulaja akivel beszéltem az is azt mondja 3-ba kerékre veszi ő is ha megrántja.
De ha ki van a kipuf herélve akkor 3-ban gázra is kimegy kerékre.
ez egy régebbi teszt ...
meg 510-es..... tele makutyifülessel
ajjajajja,köszönöm!
Azt mondják most már jobb a helyzet alkatrész terén náluk.
Az hogy kényelmes utazni rajta tetszik benne,meg azért nem egy gyenge gép.
mondjuk ebben a kategóriában
ez a husky és a ktm ami közül kell választanod....

huskynál még mindíg az alkatrészbiztonság ami elrettent...de nagyon jól néz ki ...jól is megy
városban nagyon jókat lehetne vele menni ...meg mindenhol.....de ez végre olyan gép ami azért bunkó is ha kell meg kényelmes is
bár a berg ezt az utcaibb kategóriát nem erőlteti.....ő marad a hard dolgoknál
Ez nagyon tetszik,szép vas!
Volt már vadállat gépem tudom mivel járt a nagy teljesítmény,azért is féltem kicsikét újból olyatt venni.
Az biztos hogy élményben az óltári de van hátránya is.
Most a pénztárcámon akarok sporolni mert az akkoriban nem sikerült.
de már piros-fehéret vegyél ha husky-t választod
bár most a bergeket lehet fillérekért venni ......
mert már a kilencesekre várnak az emberek és még a 2007-esekkel is tele a raktár
Pontosan így van!
Nekem az időtállóság most a lényeg.
ja azok olyasmik ...egykategóriás lovak...azok ha nem akarod cserélgetni naponta az olajat jobb választás neked....
de ha pályázni és vadulni szeretnél akkor husaberg650-550 ... ktm 525....husqvarna 510 -ből szemezgess...de ezek nyílvánvalóan szervízigényesebb gépek .....sűrűbb olajcsere stb...
ezt az árat áldozni kell a repülés oltárán.....itt ugyanúgy mint nálunk az enduróban
Megnézem,már keresem is!
Beszélgettem egy tulajal akinek KTM LC4 is volt meg Husqvarna SM610-is azt mondja kb ugyanaz a kettő.
Csak a SM610 könnyebb meg lágyabb a futóműve.
LE-ben rugalmasságban szinte dettó ugyan olyanok.
menjél rá a www.scigacz.pl oldalra és ott van videó a sm 610 -ről
Az egy SM510R!
Pályázni biztos isteni vele.