Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Naaa, hogy van a "fogad"?
Gratula!
Üdv!
Tud valaki valamit a szombati (május 31) Kakucs-ringes motorostalálkozós-versenyzős szervezkedésről?
helló!
Nincs valakinek ismerőse Pécsen?!Ezek a semmit tevők hazudoznak össze vissza !Én meg nem tudok oda menni .Beszélnek össze vissza szerintem a levet amit küldtem neki ki se bontották
Köszönöm szépen!
Gratula! Nagyon ügyi vagy!
Meg van a forgalmi vizsgám is,ma sikerült a végére jutnom az egész jogsival!
Jövőhéten remélem a kezemben lesz az új jogosítvány.
Kisfiúk!
Nekem már tavaly kitéptek egy felső széttört bölcsfogat,meg 2 hete a párját.Ez is törött volt.Szájsebész csávó letörte a tetejét,majd fúróval szétqrta,végül 3 felé törte és egyenként jöttek ki a gyökerek
Hát kibírtam röhögés nélkül 4 öltés ,meg egy hét és már rendesen tudtam enni
Sok sikert!
Már megcsináltattam volna, de kéne hozzá a röntgenkép, ami meg a fogdokimnál van...
Helló
A tanácsodat szeretném kérni! A husabergem nem kapcsolt 2-nél feljebb sebességbe, csak 1-2 volt! Hogy ez mitől lehet és ,hogy mit nézzek át rajta?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Börninek és a többi hooligánnak!
nekem vették ki az egyiket. szikével felhasítják és kihúzzák a még ki nem nőtt fogat nemkellemes
sztem műtesd ki, ha tolja elfele a többi fogakat. az nem túl jó! én is voltam röntgenen, szerencsére nincs semmi baja és elfog férni!
Könnyű neked, még fiatal vagy könnyen regenerálódsz !
Háát necces (munkaidőben vagyok) de most még tudsz keresni rajta : Pak 9000 Bt ( Laci )
Skype esetleg?
Sőt kb. 3/4 3-kor döntöttem úgy, hogy most már alszom, de 1/2 9-kor már fent voltam.
Szió!

Már teljesen hozzászoktam.
Kettő után MÉG fent, 10 előtt MÁR fen vagy ? Hogy bírod ezt a hajtást ?
Most éppen egész jól...nap közben általában nincs vele komolyabb gond, estére szokott bedurranni
Az jó és most hogy vagy?
okés, csak már nem bízom a rendszerben, állandóan rossz valami
Köszi, egész jól sikerült, egy órája ébredtem fel
megkaptam, este reagálok rá...