Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biker, most látom, neked meg szintén kecskemétinek tetszik lenni?
Húnnyededönörűűűű!
Gondolom az ára is arányban áll a szépségével (illetve inkább a teljesítményével...)
Nana ,árulod a motoromat?
Megkérdezhetem hogy mennyiért adják őket,nem mint vásárló csak érdeklödő.
A marha!
Ilyen érdekelne-e valakit? Nagyon baráti áron! 0km. Kettő darab lenne.
De van még egy 2007-es 560 SMR, és egy 2006-os 450 SMR szintén 0km-esek!
Későn vettelek észre, sry most nem.
köszi
Tizen-huszon Nm szokik lenni kátéjemeknél...
csá csumi újra itt vagyok de ma nem ittam semmit
Tudnekem valaki mondani egy körülbeblüli értéket hogy a villabefogókat menyire kell lehúzni ? nyomatékkulcsal...
Esetleg skype?
ja, Csavardi Samu
...és aszonta,MÚÚÚÚÚÚÚltkor jobb volt
upsz.........
Az imént írtam drága ,hogy nem érek rá vasnap
Megmagyarázná úgyis...a csavaros eszivel!
Bár vannak dolgok amiket nem lehet:

"Székelybácsi bemegy a kocsmába. Leül, pálinkát kér, és azt motyogja magában, hogy vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Öt perc múlva kér még egy italt, és még mindig ezt motyogja. Erre a csapos megkérdi: – Székelybácsi, mit nem lehet megmagyarázni?
– Hát tudja, az úgy volt, hogy kimentem megfejni a tehenet. Oldalról akartam fejni, ahogy mindig, de a rohadt dög felrúgta a vedret. Megpróbáltam a másik oldalról, de ott is felrúgta. Mondok, akkor megpróbálom hátulról, de így is felrúgta. Erre olyan ideges lettem, hogy a két hátsó lábát kikötöttem az istálló falához.

Leültem fejni, erre elkezdett csapdosni a farkával. Próbáltam megfogni, de nem bírtam, na akkor arra gondoltam, felkötöm a farkát a gerendához! De mivel már nem volt spárga, a szíjammal kellett megkötni. Hoztam egy széket, hogy felérjem a gerendát, felálltam rá, kivettem az övemet, felemeltem a tehén farkát, de öv nélkül meg lesett rólam a nadrágom. És ekkor nyitott be az asszony. A tehén lába kikötve, farka felkötve, én meg ott állok mögötte gatyában. Na erre mondom én, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni..."
Szió! Vasárnap Visontán lesz edzés?
Mizu? Mikor volt utoljára motozás?
Vasnap ne érek rá ...mondd meg medveölőnek. hogy visontán megmutat6ja mit tud a bergjével...lesz külön berg futam, lehet ő a második
Nagyon elátkoztam őket.................... remélem keményen megkapják azt amit érdemelnek.
De ilyen áron fogyni? Hogy szakadna le a kezük...
Most én is úgy érzem pár kiló lelépett nálam az elmúlt egy hétben , bár jobban örültem volna, ha a motozástól és nem a sok idegeskedéstől .