Motorrevüben szokott lenni hirdetve : Koch Ferenc 06306425877
Én is tőle vettem használt behr felnit hátra,és semmi baja.mint az új olyan volt.küllőket is tudott adni.De mindent be tud szerezni.Nekem is sokat segített.Be is tudja fűzni,meg minden.Hívd bizalommal,nagyon rendes ember szerintem.
Cső Attila!
Ha még nem adtad postára a nyerget,lécci várjunk már vele hétfőig,mert elvileg szombaton megyünk a főfaluba ,vasárnap jövünk haza,és ha lehetne akkor inkább személyesen.
Ha meg nem sikerül,akkó pócsta juhéjj
Helló!
Valaki tud szerezni sm ráfot meg küllősort? Már telefonáltam egy kört de a használtat majdnem ugyan annyiért adják mint az újat és az lehet kapott is már egyet s mást? Küllöt hol lehet kapni újonnan
Akkor az nehéz ügy lesz...a hasonló alkatú emberek a legtöbb ilyen jellegű motoron úgy néznek ki mint a közmondásos maki a köszörűkövön...ami meg elég nagy méretben (ZZR1200 pl.), azok köbcentiben meg lóerőben is azok
Az új 250-es Ninjáról jókat írnak, kérdés hogy az nem lenne-e neki túl kicsi (ha hozzád hasonló méret akkor biztos az lesz)...túl erős az biztos nem lesz
Tartom a frontot!
Én is tőle vettem használt behr felnit hátra,és semmi baja.mint az új olyan volt.küllőket is tudott adni.De mindent be tud szerezni.Nekem is sokat segített.Be is tudja fűzni,meg minden.Hívd bizalommal,nagyon rendes ember szerintem.
Ezt a hangulatot kellene űberelni a közeljövőben
Nem Szabolcskán,hanem szabadságon
Ha még nem adtad postára a nyerget,lécci várjunk már vele hétfőig,mert elvileg szombaton megyünk a főfaluba ,vasárnap jövünk haza,és ha lehetne akkor inkább személyesen.
Ha meg nem sikerül,akkó pócsta juhéjj
de végülis sose lehet tudni
árat nem tudsz mondani kb.
Valaki tud szerezni sm ráfot meg küllősort? Már telefonáltam egy kört de a használtat majdnem ugyan annyiért adják mint az újat és az lehet kapott is már egyet s mást? Küllöt hol lehet kapni újonnan
Igen elméletileg amit lehetséges fizikailag elkészíteni az fog menni. Van valami konrét ügy amit meg kellene oldani vagy csak tervezel?
Atis