Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na Lukito! Találkozunk Egerben?
OK.
Tartom a frontot!
Motorrevüben szokott lenni hirdetve : Koch Ferenc 06306425877
Én is tőle vettem használt behr felnit hátra,és semmi baja.mint az új olyan volt.küllőket is tudott adni.De mindent be tud szerezni.Nekem is sokat segített.Be is tudja fűzni,meg minden.Hívd bizalommal,nagyon rendes ember szerintem.
Egy,csak egy legény van talpon a vidéken és ez persze én,hát úgy kellett nékem...
Ezt a hangulatot kellene űberelni a közeljövőben
De azért én lehet hogy holnap eléd szaladok.Monnyuk ha jó idő lesz.Ugyanis holnap szabin vagyok.
Nem Szabolcskán,hanem szabadságon
Cső Attila!
Ha még nem adtad postára a nyerget,lécci várjunk már vele hétfőig,mert elvileg szombaton megyünk a főfaluba ,vasárnap jövünk haza,és ha lehetne akkor inkább személyesen.
Ha meg nem sikerül,akkó pócsta juhéjj
hát báttya ezen besírtam
de végülis sose lehet tudni
most azt tervezem hogy szét szedem az enduro kerekeket arra az agyra sm aztán ha lesz pénz akkor veszek két agyat aztán lesz ez is az is.
Az passz. Agyak vannak, csak ráf+ küllő kell?
oké
árat nem tudsz mondani kb.
HusaberG-éknél bizti 422-1924
azt hallottam már!hol tudok behrt venni?
Vegyél Behrt, az nem görbül nem horpad. A KisKökény alatt az Excelből kiszakadtak a küllők
hogy egyszer már görbe volt horpadt meg minden ami egy sm kerékkel megeshet
hogy tessék
az hogy kapott?
Berg, kTm-nél tuti
Helló!
Valaki tud szerezni sm ráfot meg küllősort? Már telefonáltam egy kört de a használtat majdnem ugyan annyiért adják mint az újat és az lehet kapott is már egyet s mást? Küllöt hol lehet kapni újonnan
Hyosung-ot inkább hadjuk (nem lehet eladni ha megunta) vegyen akkor SV-t abból van burkolt és sima is
Akkor az nehéz ügy lesz...a hasonló alkatú emberek a legtöbb ilyen jellegű motoron úgy néznek ki mint a közmondásos maki a köszörűkövön...ami meg elég nagy méretben (ZZR1200 pl.), azok köbcentiben meg lóerőben is azok
O.K, csak gyere!
Még csak tervezem,sm szethez kell majd első féknyereghez adapter,de jó ,hogy találtam akihez fordulhatok majd
Szevasz Vega,

Igen elméletileg amit lehetséges fizikailag elkészíteni az fog menni. Van valami konrét ügy amit meg kellene oldani vagy csak tervezel?
Atis
Hát igen hozzám hasonló ő is méretben,500-600-650cm3 között szeretne mert a 250 szerintem is kicsike neki.
Az új 250-es Ninjáról jókat írnak, kérdés hogy az nem lenne-e neki túl kicsi (ha hozzád hasonló méret akkor biztos az lesz)...túl erős az biztos nem lesz