Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezkijezaz?
melyik hosszút ismered sanya ? k. balázst?
hát nem
látni nem fértél rá a fényképeidre sem
haha én magasabb vagyok
ja oké
Hosszút én is ismerem, olyan hosszú ,hogy mikor előszőr láttam és végignéztem rajta elfáradt a szemem
nem volt kis kerekű mocim 193cm vagyok, az előző gép pedig Bag-ról volt de a hosszú is azt hitte hogy az ővé volt
köszönöm a magyarázatot, mondom én hogy egyszerű ember vagyok
nem volt neked valami kiskerekű crossgépszerű motorod? vagy az első yamidat nem a hosszútól vetted?
De közben át is fogalmaztad
Van ilyen bonieM
Vazz, de gyönyörű ez az Aprilia!
A lábát is az olasz maffia törette el
vazze eltűnt minden és mégegyszer megírtam a hsz.-t és most meg ittvan..
búbánatban ..az szép hely...tervezgetem a költözést lassan egy éve....

lepencére meg nem bírok ..nem motorhiány hanem lábhiány miatt...de ami késik az nem múlik ..
a Zoozeeval való ismerkedésre próbáltam poénosan írni, hogy vigyázz vele mert övé fél egom és kevés neki mert téged is be akar kebelezni de nem tom ezt hogy vetted magadra
Szóval egy kis kecskeméti gokartpályás helyzetkép:

állítólag (részben innét a fórumról tudom, részben a helyi motoros barátoktól) a 42-44 másodperces köridő jónak mondható itt a pályán. Szintén "állítólag" valamikor a prehisztorikus időkben Talma egy 125 speciál géppel ment itt 39 másodpercet... Az azért nem rossz, de legalább van cél!
A gokart bajonokság menői pole-pozíciós időként 36 másodpercet mennek... Miheztartás végett: a pálya 935 méter hosszú.

Én általában egy héten minimum kétszer vagyok kint a pályán, eddig robogóval (amit változatlanul imádok ), újabban meg vagy a robesszal, vagy az új "nagymotorommal", egy Husqvarna SM 125 S géppel. Tanul az ember, szeretne fejlődni, meg persze letojva a stoppert csak körözget! Mert ez JÓÓÓÓÓ!
Jó a zoknid, a mankóimat már visszadtam, gyere valami 4 kerekűvel.
Ezt miből következtetted az öreg motoromról vagy a még öregebb kocsimból esetleg a szakadt utánfutómról
búbánatban ...lehet én is kiköltözök oda ...már tervezem lassan egy éve...

mivel menjek ki ?
motorom van ilyen is olyan is...csak lábam nincs jelenleg
Neked írtam csak rosszúl értelmezted
Bubánatvölgyben lakom, speciell nem ismerlek de a kollégáktól lekértem az infot a Fekete Sas mellett laksz! Gyere ki holnap Lepencére és majd ott összefutunk.
na és hol lax ..vagy titkos ?
nem ismersz ? itt lakom a belvárosban
kérnék helyesbítést nem az enyém Esztergom hanem zoozee-é