Hát bátyya ez nem a te napod volt akkor de jobbat mondok csak hogy ne aggódjál, nekem nem a napom hanem a hetem volt szar:
kedd:elestem motorral eltört a kuplungkarom, ez gyönyörü kezdése a hétnek hazamegyek mosom a motort megcsip a darázs kijön az alergia izzadás vörös voltam mint a rák, majdmeg fultam irány orvoshoz injekció gyógyszerek 1nap pihi, aztán szerda: állok ki a garázsból, a kocsi bal elejét ráforditottam a garázyajtó szegélsére 20cmes horpadás plusz karc javitás 40 ezer, másnap apám zsir új ütvefúrójának a tokmányát eltörtem, aztán jött a mai nap egy kis ráadás egy kapa a farakás tetejéről ráesett a fejemre az betört vérzett , tetanusz stb.. de még nincs vége a hétnek
Most jövök a városból! Elütöttek egy motorost,vagy pontosan nemtudom,hogy mi történt,de szerintem oldalbakapta egy autó a motorost! Mentőhelikopterrel vitték el!
Vigyázzunk!
Rooftop!
Tegnap még csak nagyon valószínű volt,hogy nem tok menni,ma már tuti
Suzuki márkakereskedés és szervíz:DRZ-re lánckereket tudunk RENDELNI.
Kihajtáshoz szimmering-szettet is tudunk RENDELNI,kb egy hét.
Miafaszom van,ilyet nem szoktak cserélni az emberek?Vagy mé nincs legalább 1db
Ja,ma meg köszörülés közben kivágtam 1 darabot a jobb mutatóujjamból.A kórházban azt írták:fél cm-es hámhiány. Megtaláltam a garázsban azt a hámot.Na van azon hús is rendesen.Meg hát az a fél cm is sántít
Szal jó szórakozást,taníccsátok meg senseit rendesen!
Én meg megyek,beveszek egy feles fájdalomcsilit
kedd:elestem motorral eltört a kuplungkarom, ez gyönyörü kezdése a hétnek hazamegyek mosom a motort megcsip a darázs kijön az alergia izzadás vörös voltam mint a rák, majdmeg fultam irány orvoshoz injekció gyógyszerek 1nap pihi, aztán szerda: állok ki a garázsból, a kocsi bal elejét ráforditottam a garázyajtó szegélsére 20cmes horpadás plusz karc javitás 40 ezer, másnap apám zsir új ütvefúrójának a tokmányát eltörtem, aztán jött a mai nap egy kis ráadás egy kapa a farakás tetejéről ráesett a fejemre az betört vérzett , tetanusz stb.. de még nincs vége a hétnek
az*
Vigyázzunk!
Értem én a tréfát.Csak nem szeretem!
bocsi nem lehetett kihagyni ...nem megsértődni
eladom cbr-eket és akkor enduró mellé összehajintok egy supermotyót és mehetünk csúszkálni a flaszteren...
Tegnap még csak nagyon valószínű volt,hogy nem tok menni,ma már tuti
Suzuki márkakereskedés és szervíz:DRZ-re lánckereket tudunk RENDELNI.
Kihajtáshoz szimmering-szettet is tudunk RENDELNI,kb egy hét.
Miafaszom van,ilyet nem szoktak cserélni az emberek?Vagy mé nincs legalább 1db
Ja,ma meg köszörülés közben kivágtam 1 darabot a jobb mutatóujjamból.A kórházban azt írták:fél cm-es hámhiány. Megtaláltam a garázsban azt a hámot.Na van azon hús is rendesen.Meg hát az a fél cm is sántít
Szal jó szórakozást,taníccsátok meg senseit rendesen!
Én meg megyek,beveszek egy feles fájdalomcsilit
a csuklás is nagyonszar
Erről a motomaxos dologról nem tudsz/tudtok vmit?
küld amikor tudod