Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy itt fórumon nem volt valakinek régebben kawasaki KLX 650-je? újhej környákről?
Hát bátyya ez nem a te napod volt akkor de jobbat mondok csak hogy ne aggódjál, nekem nem a napom hanem a hetem volt szar:
kedd:elestem motorral eltört a kuplungkarom, ez gyönyörü kezdése a hétnek hazamegyek mosom a motort megcsip a darázs kijön az alergia izzadás vörös voltam mint a rák, majdmeg fultam irány orvoshoz injekció gyógyszerek 1nap pihi, aztán szerda: állok ki a garázsból, a kocsi bal elejét ráforditottam a garázyajtó szegélsére 20cmes horpadás plusz karc javitás 40 ezer, másnap apám zsir új ütvefúrójának a tokmányát eltörtem, aztán jött a mai nap egy kis ráadás egy kapa a farakás tetejéről ráesett a fejemre az betört vérzett , tetanusz stb.. de még nincs vége a hétnek
Holnap délelött Lepence SM gurulás, aki gondolja jöjjön!
-egy
az*
Most jövök a városból! Elütöttek egy motorost,vagy pontosan nemtudom,hogy mi történt,de szerintem oldalbakapta egy autó a motorost! Mentőhelikopterrel vitték el!
Vigyázzunk!
kezdődik a szájber keménykedés!
Na jó akkor két feles lesz.
Értem én a tréfát.Csak nem szeretem!
vedd be az egészet

bocsi nem lehetett kihagyni ...nem megsértődni
és akkor ide is fogok írkálni tudományosan hülyeségeket
köszi

eladom cbr-eket és akkor enduró mellé összehajintok egy supermotyót és mehetünk csúszkálni a flaszteren...
Nyugalom Sanya, szigorú vagyok, de igazságtalan!
Rooftop!
Tegnap még csak nagyon valószínű volt,hogy nem tok menni,ma már tuti
Suzuki márkakereskedés és szervíz:DRZ-re lánckereket tudunk RENDELNI.
Kihajtáshoz szimmering-szettet is tudunk RENDELNI,kb egy hét.
Miafaszom van,ilyet nem szoktak cserélni az emberek?Vagy mé nincs legalább 1db

Ja,ma meg köszörülés közben kivágtam 1 darabot a jobb mutatóujjamból.A kórházban azt írták:fél cm-es hámhiány. Megtaláltam a garázsban azt a hámot.Na van azon hús is rendesen.Meg hát az a fél cm is sántít
Szal jó szórakozást,taníccsátok meg senseit rendesen!
Én meg megyek,beveszek egy feles fájdalomcsilit
szolidalitásból
nem motorozol?
Épp ezért nem is emlegetünk
Az jó csak szét ne verjetek
szewasztok

a csuklás is nagyonszar
Nekem már nem kell sok ehhez!
Tudom hogy az de a most vasárnap sajnos nem jó pedig lenne hova fejlődnöm

Erről a motomaxos dologról nem tudsz/tudtok vmit?
Businak is kötelező visonta, csak még nem tud róla!
Inkább nézz le te is vasárnap Visontára Amúgy dobhatnál egy msn-t :) Huskyfriend!
no problem
küld amikor tudod
na bazz tényleg... délután küldöm, mert most innen nem tudom
danialsóvonalpont@freemail.hu
Sanya 5-en már biztos vagyunk a sulira, ennyien meg azért csak-csak megtanítunk normálisan motorozni!Ha más nem, akkor nádpálcával!