Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LESZEN hát ! Mért ne lenne?
nem ,én miskolcon de a papírjaival oda küldtek mert amikor ezeket a motorokat hozták még ők voltak az importőrök de nagyon sok időbe telt mire meglettek ezek a papírok.De azt se értem hogyha kedden ajánlva adta fel akkor miért nem ért még ide.
te pécsen vetted újonnan a huskydat ?
de ha nem kamuztak már megint pécsen akkor a 7en már meg kell hogy jöjjön a kísérőlap meg a sorozatforgalombahelyezési
helló!
Szerintem jó gép lehet az enyémből kiindulva.Az ülésen nem biztos hogy kibírsz 200at nekem 100 a napi rekord rendszám nélkül több megállásal és nem mentem 60 nál többel a fojtás miatt
Igen annyi az műuton pont jó is nem túl erős de nem is gyenge!
hello
eladó 06306807230
asszem 59 lóerős alapból a blokkja
volt egy cikkem ..nem pont az de olvasd el ...ha érdekel
Régebben én is majdnem TE610R-t vettem még terepezni,az biztos hogy amikor kipróbáltam fülig ért a szám.
Ha véletlenül sikerülne az SM510R ezen is hasonló élményben lenne részem úgy gondolom.
ja de gondoltam rendeltetésszerűen fogod használni ...
amúgy nekem mindíg szívügyem volt a husky...lehet emlékszel
Aha ez jól hangzik!
De én is beszéltem Husqvarna szalonban szerelővel és gyárilag 5000km-van megadva közúton olajcserének.
Pályázásnál persze más a helyzet.
szerintem hülyeség az 5000-res olajcsere intervallum....
ez egy ugyanolyan (egykategóriás) komoly versenymotor mint a ktm525...husaberg550 vagy a husqvarna 510 modelljei ....(ezek enduróban meg supermotókban is viszik a prímet ...teszteken és a vb-n is)...ezeknél kilométerben kifejezve 1000 km egy intervallum
mindenük nagyjából egyforma és majdnem beleszálltam egybe persze én TE510 -be ...teljesen jó motor szép is meg minden, mondhatni hibátlan de az alkatrészbeszerzéssel vannak a galibák...kopók azok vannak de van olyan cucc ami ismerőseimnek hónapokba telet mire nem lett....

mindenesetre jó alap supermotozni sőt nem váletlen volt s1 s2 világbajnok tavaly....
ha supermotóznék akkor meg merném próbálni....
az alkatrész meg csak jobb lesz a husky-hoz.....andl jani majd szerez hozzá mert a mecsekmotor egy liter benzint nem tudott szerezni a huskymhoz...
mostmár úgyis ő a kereskedője.....az nincs is messze tőled ..pápán van

hát meg ami kezdi erősíteni a husqvarnát az az , hogy már a bmw megvette....
és azok nem fogják engedni a trehanyságot , hogy ez nincs az nincs egy két-kétésfélmillás motornál hónapokig, mint eddig ....
Jó reggelt ESEMESEK!Akkor most leszen visonta vagy nem leszen?
Tegnap beszéltem egy Husqvarna SM510R-ről 2006-os 3050km van benne,ami tetszik rajta az hogy 5000km-ként van olajcsere ha utcán használod,és 20000km-nél kell ellenőrizni a dugattyút és gyűrűt.
A tulaja azt mondta hogy 200km megtételéig kényelmes.
Valakinek tapasztalatok erről a gépről,alkatrészek,szervízigényesség,apróbb hibák,megbízhatóság?
Bocs skacok, most értem haza.... Holnaop kimarasd visita a visontaaaa (special thanks for the vodka)
Jó állapotú, fűzött szupermoto szett eladó 70.000 Ft-os irányáron! részletek
bye bye
pógármesterünk nem akarja amúgy , hogy ott bubiba motorozás legyen...sztrájkol ellene
Kép címe:Látomás
arra is gondoltunk
arra gondoltunk mi is
mármint én, yes
Dá!