Sztem szerezz egy félméter 8as menetesszálat, nézz be 1 esztergályoshoz, mondd neki ,h mitakarsz + milyenszinüt, másnap már meg is van és nem is fáj sokba!
Lehet már vki válaszolt csak nem vettem észre,de azért még egyszer megkérdezném.
Tudna esetleg vki ajánlani egy helyet ahol keréktengelyvédő gombát tudnék venni?
Kösz
Jó az ! Csak az t az 1et szeretem benne hogy nembirom szétbaszni, pedig infravörösbe forgatom, leginkább + annyit volt már a földön, mint itt az összes többi motor együttvéve .
Nekem szar se jött ki.(csak majdnem) Először leroppant a teteje,majd a jó görbe gyökerek egyenként.
De vissza ide!Ma voltunk cimborámnak megnézni egy DRZ-sm-et.Úgy néz ki,meg is lesz Gyarapszik a tábor
Amúgy én is lerokkantam.Tegnap közel egy órát tornázott a számban a szájsebész a 120 kilójával,mire darabokban kirángatta a jobb alsó bölcsességfogamat
Hát kibírtam röhögés nélkül
Ma felvettem a sisakot,de nyomta a "dumót"a gambámon Pedig alakítottam a kipun,talán már nincs az a szörnyű lavór hangja(annyira) Megmutatnám a népeknek szívesen
Plafonyra ment az ágy?
Báz,csajom Belga koncerten dűlöngél(feltételezhetően)én meg ülök itten és idegen szavakkal traktálnak...