Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is most voltam először Kecskeméten, de nagyon tetszett a pálya. Visonta................ az a pálya titta szupi .

Túl sokan lettünk volna a pályán velük együtt, de szerintem jobb is volt így.
Vagy Visonta vagy Kecskemét, még nem dőlt el. H most hétvégén itthon leszünk akkor szerintem megyünk Kecskemétre.Ott még most voltam először, de nagyon tetszett.Csak akkor már én is robogóval megyek.Szegény kis mx-et nem gyilkolom.
Amugy a nagymotorosok miért nem jöttek velünk?
itt már vannak fent képek,de főleg rólunk
ahan........, a mocira emlékszem

legközelebb mikor és hova léptek pályázni?-akár még cd-n is megkaphatod a képeket
nem én egy kis 70-es supermoto-val voltam,de a robogósbandával
dsr02(kukac) freemail.hu köszi előre is
ha kapok egy mail címet, akkor megüzenem, hogy mikor és hova rakják fel a srácok a képeket

Te robcsival voltál?
Nah akkor csak jól gondoltam hogy te vagy az.A moci ismerős volt valahonnan .Láttam hogy csináltak többen is képeket nem tudod azokat hol lehet megtalálni?
Szia!

De igen, voltam!
Szia Foxgirl vasárnap nem voltál egész véletlen Kecskeméten?
Szép napot Motosok!

Naon szupi volt ez a hétvége....................
Börni ez a p.rinb sm pályája?
a háttérben...
térben meg egy kib*szott jó csapatszállító/gumis autó, ami 1/1be eszi a gázolajat a motorolajjal
végree jó az oldal :P ideje volt már
vagány vagy
ezen a képen van két fasza motor nem?
Nem hiszitek el mi volt a ma esti programom...
Egy bizonyos hőfokon tartott fémöntvény darabon adott időközönként meghatározott mozdulatokat végeztem elülső izomzatán.
Csirkemellet grilleztem
Ideiglenesen
háát kitudja még milessz
most van egy kis csavar az eseményekben, nemakarom elkiabálni majd úgyis értesültök a történtekről

Addigis csak igy lássatok jardot
jó5
ügyes legyél!jó8!pápá!
tom
Na mentem aludni mert holnap megyek kőszárhegyre crossolni ...hát ha a holnap nem visel úgy meg mint a ma igaz ma nem is volt tintorettó
majd mondom neki, hogy van egy jó nekivaló pálya hatvanba...........az Andrássy út 60ba!
tudod, hogy vakon hiszek neked!
Olvasva...mondtam ,hogy 3/3mas kgb-s viavaria tahó