semmi infóm nincsen kakucsról. Zrider, sajna biztosan, hogy nem fogok menni, ugyanis holnap bontják a járólapot az üzlet előterében, vasárnap meg rakják lefelé. direkt így szerveztem, hogy még véletlenül se csábuljak el fájós kézzel!
Köszi!
Jól értelmezem,egy pályára felhajtás(10 perc)500 picula
Mert az nem is vészes,de 500km-et kocsikázni azért hogy monnyuk 2X mehessek,mert olyan sokan lesznek... és ez elég valószínű
Szasztok!
Foxgirl,Rooftop,valaki!
Nem jön be a kakucsi honlap,mit kell tudni a vasárnapró
Cimborám kérdezte(robogós) nem akarunk-e menni? Mi pénz,milyen kategóriák,vagy mi van?
Köszike!
megvan a bejáratás fele. Tudom hogy összességében ez még kevés de még mindig nincs rendszám. majd talán jövő 7en. De akkor max két nap a maradék és go Pápára.
félúton volt a feszítője,azt hittük hogy még elmegy...hát nem de most jobb hogy így elszakadt,minthogy elmentem volna valamerre túrázgatni aztán kihúztam volt az egyest,kis kerék is talán aztán úgy akad meg a semmi közepén...
Jól értelmezem,egy pályára felhajtás(10 perc)500 picula
Mert az nem is vészes,de 500km-et kocsikázni azért hogy monnyuk 2X mehessek,mert olyan sokan lesznek... és ez elég valószínű
üdv a 4T klubban
http://www.injactormc.hu/image...
Nálunk meg még nem is igazán lehet kapni.
Foxgirl,Rooftop,valaki!
Nem jön be a kakucsi honlap,mit kell tudni a vasárnapró
Cimborám kérdezte(robogós) nem akarunk-e menni? Mi pénz,milyen kategóriák,vagy mi van?
Köszike!
megvan a bejáratás fele. Tudom hogy összességében ez még kevés de még mindig nincs rendszám. majd talán jövő 7en. De akkor max két nap a maradék és go Pápára.