Köszi szépen! De nagyon sok mindent kell még megtanulnom, ahhoz, hogy biztonságosan tudjak motorozni. Szerencsére vannak akik elmondják, mit és hogyan kell csinálni
Basszus az tényleg nem két forint.
De nem csak Tököl van hanem millió egy ilyen elhagyott katonai reptér, ahol talán ha meggyőzzük az őrt akár egy rekesz sörért beenged minket.
Nekünk meg ugyis csak egy nagyobb aszfalt darab kellene, nem?
na halihó,megjöttem a sportnapról... haza fele bementem a ktm pacsirtamezőbe... 62pénz a gyári dugó lehet hogy,akkor inkább 70ért kellene a komplett blokk,ha szar a dugóm, mert a blokk fél elvileg ugyanaz és akkor motorszámmal se kellene játszani
Szombaton délután-este tali a szálláson(Kunbaracs, Kakucs és Kecskemét között található). Vasárnap délelött Kecskemét pályázás, vasárnap délután Kakucs és hétfő délelött megint Kakucs, de nem kötelező mindig pályázni, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Én szívessen látnálak!
Igazából eddig meg sem fordúlt a fejemben, hogy máshol keressek állást, de ha tudsz valami jó lehetőséget örülnék, ha megosztanád velem!
Én sem voltam motorozni......mostanában egyedül olyan unalmas. (lustálkodtam, ettem, aludtam )
Nem irigyellek, nálunk is meló van.
Velem semmi mizu. Munka - otthon oda vissza, kellene egy kis izgalom .
Hétvégén biztos, hogy megyek valahova motorozni, ha másnem akkor csavargok egyett a környéken.
Lenne egy-két eladó supermoto: Honda FMX 650 2006 szeptemberi, 9500km, szervízkönyves, makulátlan állapotban!Forgalomba helyezhető. Aprilia SXV 450 Italian job, alku nélkül 1050.000.-, 2006.06.
Olasz úti okmányokkal, 690+ regisztrációs adó.
Eladó vagy cserélhető RMZ suzuki-hoz való Marzocchi első teleszkóp pár, 50mm 6 csavaraos villanyakkal, csapágyakkal, komplett tartalék szimering, csúszógyűrű szett.
Mailem publikus.
Ki ez a pöcs? http://picasaweb.google.hu/fak...
de ha annyian lennének mit visontán akkor már 4000 per fő.A kaució mondjuk attól még megmarad
De nem csak Tököl van hanem millió egy ilyen elhagyott katonai reptér, ahol talán ha meggyőzzük az őrt akár egy rekesz sörért beenged minket.
Nekünk meg ugyis csak egy nagyobb aszfalt darab kellene, nem?
Szombaton délután-este tali a szálláson(Kunbaracs, Kakucs és Kecskemét között található). Vasárnap délelött Kecskemét pályázás, vasárnap délután Kakucs és hétfő délelött megint Kakucs, de nem kötelező mindig pályázni, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Én szívessen látnálak!
Igazából eddig meg sem fordúlt a fejemben, hogy máshol keressek állást, de ha tudsz valami jó lehetőséget örülnék, ha megosztanád velem!
Én sem voltam motorozni......mostanában egyedül olyan unalmas. (lustálkodtam, ettem, aludtam )
Nem irigyellek, nálunk is meló van.
Velem semmi mizu. Munka - otthon oda vissza, kellene egy kis izgalom .
Hétvégén biztos, hogy megyek valahova motorozni, ha másnem akkor csavargok egyett a környéken.
Kimondottan csak Pesten keresel munkahelyet?