Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mejöttek a csajok
Te Foxy,hát szét karcolod a lábtartóval a zaszfaltot jól döntöttél
éppen dolgozom rajta!
tovább lehetne fokozni a műsort, ha meghívnád az sm quad versenyzőket. Az időbe bleférnek és komoly tömeget (na és pénzt) mozgatnak.
Ami még fotos, utálják id. Gyugyót
Szép estét Motosok!

A mai Visontai gyakorlás........................
emlékeim szerint nem!
Szoktatok súrlódni
mivel te személyes tájékoztatókat kapsz szerény személyemtől így néha kihagylak!
Te Rooftop, engem mindig kihagysz a levelekből... Súrlódás van köztünk? :-)
így kérem mindenki költse azt a pénzt magára, a motorjára, benzinre, vagy éppen amire szüksége van!
jah hogy igazi magyar mentalitással éljek, a MOTO A GO-GO rendezvényre a licence díj megfizethetetlen lesz!
éves liszenc legyen nála, külömben ........................
Mind1 figyeljen rá mindenki!
lehetséges
rooftop is on FIRE!
Ugy tudom kifelé is ez a szabály!
Biker1000 még gép előtt vag? mert akkor megszerkesztem a lev.list en lévő emberkéknek a mailt és átolvasnád előtte?
Gratula a rendezőknek. Nem kell megijedni a k.........p -tól. Senki nemtud semmit se tenni a hétvége ellen. És ha elveszik a versenyzői liszenceket azoktól akik eljönnek erre a baráti találkozóra akkor hányan fognak rajthozálni a következő MAGYAR bajnoki futamon?

Mégegyszer gratulálok.
pontosabban Eger irányából a 3 számú főútról a pályára bevezető útra kanyarodni balra TILOS! először el kell fordulni jobbra, a Visontára vezető útra, majd ott megfordulni és onnan egyenesen tovább a már így szemben elhelyezkedő bevezető útra a 3-as út keresztezésével!
én tuti nem adok neki piát
még meglehet hogy kilátogat a bulira
Na ez tuti nem alszik az idegtől pár napig!
"tudjukki"
köszi a mailt és teljesen rendben osztottad ki az öreget persze,hogy örül ennek a kezdeményezésnek ,de akkor miért nem csinálta ő

ja megvan mert 50000 lett volna a napidíj
Jut eszembe!Akik látogatják a gyöngyösi pályát!A gokartos cimbi hívta fel a figyelmem hétvégén arra,hogy hogyan is kell helyesen be és kikanyarodni a 3-as számú utról ill utra!BALRA KANYARODNI TILOS!Gyakran vannak akik figyelnek erre ,csak ők ezért ha meglátják pénzt kérnek! Ez min:5000-eFt!Tessék odafigyelni!Sok bezint adnak ennyiért.