Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali mindenkinek!
Én még csak egyszer voltam pályán és nem tudtam 100% on menni mert a gyújtás nem volt túl jó de 1000szer jobb mint utcán menni.
Igy van! Ráállsz mint a cuccra és szarosbottal se birnak lezavarni a pályáról
Bocs, de nem faszság azt a pénzt pályázásra költeni, mert egy igen jó élmény! Egyszer belekóstólsz úgy is rákapsz a dologra! És nem vagy kitéve sok hülye autós veszélyeztetésének sem! De ez egyéni vélemény mindenképpen!
az zsír nagyon
biztos jó móka lesz
Rooftop beszámolásai alapján kb huszon akárhányan! Azt hiszem!
áh hát azt a pénzt eltankolom inkább.faszság szerintem annyit elkérni.főleg ha még fél óráért is így lehúznak.
hányan lesznek a fórum kupán visonkán?
Én sem voltam sokszor pályán de mostt idén elvileg nem egyszer tervezem! De ez a pénz a pálya karban tartására is megy az tény! De nem a söprésre az tuti!
De jó része az csupa haszon nekeik!
Visontán is annyi csak ott lehet venni félnapot is, Pócson meg aszem ,ha zárás előtt félórával mégy, ugy is behúzzák róllad a 6papirt! Egyébként a fizuhoz viszonyitva mindenhol sok !
De már mi az olcsó , elmenni 1edül kocogni, na az megvan piripízbűl,meg a motor se kopik, oszt b@szhatod, szarráunod magad!
nem gondoltam volna.jó lenne pályán tanulgatni,de így nem megyek.
csak azért meglepő számomra,mert crosspályák 1500-2000 ft körül vannak.és azt tényleg karban is kell tartani.aszfalton mit tartanak karban?sepregetik?vagy az ár arra szolgál,hogy visszahozza a pálya árát?
Szia!
Az adatlapomon ideiglenesen megtalálod a címét, felrakom
Nem rengeteg! Mert egy normális pályára is ilyen árban van! PL: Pannóniaring !
Én tudok olyan helyet ahol 8000 ezer ft egy óra quadozás! Ha oda vagy tényleg a hobbiért szerintem ugyis ki adsz érte simán annyit! Én legalább is!
Sziasztok!
jól látok,hogy a rabócsiringre 6000 a pályadíj egy napra?
az rengeteg nem?
Jó estét mindenkinek, ja és aki dolgozik, mint én azoknak pedig jó munkát!
Sziasztok!
Nem tudja valaki a Vermes Sándor e-mil címét?Csináltam ma párképet és el szeretném neki küldeni. Mondta a címet de sajnos elfelejtettem
Heló Srácok,

Lett egy tárcsám SM-t építőknek DRZ-hez

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
No comment!
oksi
Beb
Okés. Szerintem jövőhét kedd, szerda körül meglesz. Viszont erre az árra még jön egy postaköltség is. Most ezzel lehet rontom a saját üzletemet, de 2-3ezer forint postaköltséget még számolj rá, így viszont már nem biztos hogy megéri tőlem venned. Ha így is kell, akkor küldöm jövőhéten.
hát igen!
Azt észre vettem!
Itt mindenki kíváncsi természet
szia megvárom az aranyszinüt ha meg lessz irj és küldöm a cimem.
Huh de sok a kérdés egyszerre...
Először is voltam valakije, már nem! És kössz az ajánlatot, de még élném egy darabig singli világom!
Hát az exem volt ktm őrült és ez volt a kariajim, de imádom azt a kabátot és nem csak azért, mert emlék, szóval érted... és még az autómat nem is láttad...
Tudom, hogy elkél a segítség a ringen, főleg ha szendvicsekről van szó! Na jó ez csak vicc volt, hát remélem még meg fogok ott fordulni, ha másképp nem is "fotóriporterként"!
Tudtam eddig is, hogy női sport a supermoto