Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én be.
besz*rsz
igen is kapitány!
Na monnyad!
ébresztőőőő föl!puhány banda!
zsírság van! ha minden igaz pár hosszú és unalmas óra múlva elkezdhetem gyűrni a bringát az új telókkal, meg az új lánckerékkel - plusz fenn lesz rajta a szép kis ledes hátsó lámpa! ezen kívül nagyon úgy néz ki, hogy hétfő délelőtt meglesz a műszaki is (köszönet bazsinak), csak addig le ne meszeljenek, mert tegnap lejárt... nah, gúd nájt mindenkinek!

jahh, még valami! tudom hogy ez itt nem a túra topik, de valaki esetleg nem tervezi vasárnap délután a mi drága 6os főutunkon a motorozást Bp felé? mert akkor nem mennék 1edül. csöcs
azért mielőtt kijelentitek, hogy a többi tiszta haszon, számoljatok egy hatalmas beruházással és a megtérülési idővel. ráadásul annyira "hülyeség" pályára menni, hogy itt tényleg nem kell másra figyelned, maximum az előtted menőre. itt biztos nem csattansz a szembe jövő kamion hűtőrácsán, de nem is gyűr maga alá egy figyelmetlen sofőr!
szia atsz! az aszfalt pályák azért drágábbak a cross pályáknál, mert például a visontai pálya aszfaltozása 50millióban került. mig egy cross pálya ennek töredék része. ráadásul, amikor egy cross pályát kell rendbe raknod, általában elég egy lapát és ásó, vagy bobcat. ha aszfalt pályán valaki belerondít a dologba, akkor lehet aszfaltozni!
Gúd nájt
Na ja...bár én is + tudnék élni a motorozásból
Egy Kakucs méretű pálya kialakítása100 milliós tétel (v. több száz helytől függően)
A beruházás sosem térül meg, még ilyen v. nagyobb használati díjak esetén sem. Örüljünk, hogy van aki hobbiból és nem megtérülés alapján épít pályát.
Szerintem nem sok a pályák használati díja, 25e egy sm ob. nevezésre az a sok.
és a pénzmosók is
..meg mossák is, és a mosónők köztudottan korán halnak
Gondolom ...mert az asztfalt kúrva drága a földhöz képest aszem
Áj ám hír ..,kicsit későn
A csillagok kémlelése is jó játék
Hát ügyi 10 pont! :) De én maradok háton!
3 év szigorított
ha részegen stabil oldalba rakom magam az mennyit ér?
de szerencsére nem is kellet
Azzzzzz gááááááááázzzzzzzz!
mondjuk amikor én voltam dunaszerdahelyen nem sok mentő volt
Na meg ha zakózol egy jót és egy kicsit össze vissza töröd magad ellátnak és nem kell azon agyalnod hogy mikor kressz mellet eljártál elsősegélyre vajon mit tanultál! nem mindegy... vagy
ahol én voltam ott azt mondta az ember hogy azért ennyi mert rendszeresen mosatja a pályát
igazad van.nem vitatom,hogy páratlan élmény a pályázás.csak kicsit lehúzásnak érzem a 6000Ft-ot egy aszfalt pályáért ahhoz képest,amit írtam,hogy crossozni elmegy az ember pályára nálunk spec 1500ért.és azt elég gyakran meg is csinálják,mert ugye a föld jobban szétmegy mint az aszfalt.
érted:csak kicsit kihasználásnak érzem.jól tudják ezt ők,hogy aki akar úgyis elmegy.
csak hát egyetemisták is vannak a világon.Azok szépen várjanak,amíg rendes kereső emberek lesznek