Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.vatera.hu/kormany_2... nekem az rxen ilyen pazazz volt,egész jól bírta a kiképzést.
hol nézzem meg,
10ért kapni már
Beb !
tudsz valami jo kormányt max 17000 ért?
eldoptam ma a mocit kormány elsöfelni pereme elgörbült meg a kipufogo rögzitö is elhajlott beljebb ment 2 cm rel hol tudok olcson kormányt venni a sisak 2 helyen is elrepett
tuti 16os,mert honda kerék... horneteken van 16os...
Remélem jó idő lesz .A dunaújvárosi pálya tényleg jó, bár már régen voltunk rajta motorozni, meg versenyt is rég rendeztek már ott(2005-ben ha jól emlékszem). Néztem a videot az endurocrosson, kir, csak sajna nem adja vissza rendesen, hogy mekkora is az az ugrató lefele . Ja bocsi mindenkitől, ez nem supermoto téma volt sorry.
Azért vanélet
egyik crf 450en virgonckodik a másik meg azt mondja hogy hazudozik
jaja,ott leszek
nem tudtam lemenni mert haver beadta a kulcsot...így quados haverral mentem le dunaújvárosba....nagyon király az a pálya
mondjuk ezek aképek pont nem ott készültek amikor ottvótam
hazudik...ott voltam a tesztnél
Táncolj Sanya
Hopp mittaláltam a mai nap
Bár aki profi annak tök mindegy milyen egy pálya...
Hát nem kifejezés milyen rossz állapotú volt a pálya, de a versenyre "felkészítik"
Hali! Hát akkor sajna nem sikerült a találkozni. Értesítani akartalak, hogy szombaton megyünk le K. hegyre, mert mindenki vasárnapra jelentkezett be, de már nem tudtam szólni. Mindegy vasárnap a versenyen akkor lehet összefutunk.
jahh, egyébként ha már így eszembe jutott, mennyiért dobálsz 1 párat? - csak hogy akkor tudjak számolni
nem tudom, most sajna nem vagyok a vas közelében hogy megnézzem, de holnap délelőtt megnézem! ;) bár ma reggel megjött a fizu, és nem tudom, hogy ki fog-e jönni belőle minden, ami kellene, és sajna a guminál szinte minden fontosabb (kivéve talán a bkv-bérlet )... de max kérek kölcsön fatertól még 1 20ast, és akkor tuti meglesz ;)
szerintem vedd meg!
rooftop sasldmeg, Pirelli Dragon Supercorsa 7000ért szted?
Okés de,az nem lehet,hogy az elsőd az nem 16-os hanem 16,5-ös mert ha az van ráírva a gummára,hogy 420 akkor nyert ügyed van!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszi a maileket alakul a dolog!
kell mérni 1 távolságot,amikor nem ülsz rajta...mondjuk ahátsó sárvédő és a lengővilla távolságát nézed,tegyük fel hogy 100 cm. ha ráülsz akkor a testsúlyod miatt ugye összemegy a teló. és valami 10-15%kal kell össze mennie,de a testsúllyal is összefüggésben van vhogy,most nem vágom,még korán van...

hát srácok,szép kis ímélt kaptunk...9 nap... motor sehol de hát legalább ti jól fogtok szórakozni
nekem nem az...első felnimet el kéne fűzni,mert olyan 8 van benne hogy hú..ezért ilyen 30-40 gramokat kell rápakolgatni
vazze, le meg föl esik az állam! nagyon komoly kis fórum-kupát sikerült összehozni!

autómotor... bekula