eldoptam ma a mocit kormány elsöfelni pereme elgörbült meg a kipufogo rögzitö is elhajlott beljebb ment 2 cm rel hol tudok olcson kormányt venni a sisak 2 helyen is elrepett
Remélem jó idő lesz .A dunaújvárosi pálya tényleg jó, bár már régen voltunk rajta motorozni, meg versenyt is rég rendeztek már ott(2005-ben ha jól emlékszem). Néztem a videot az endurocrosson, kir, csak sajna nem adja vissza rendesen, hogy mekkora is az az ugrató lefele . Ja bocsi mindenkitől, ez nem supermoto téma volt sorry.
Hali! Hát akkor sajna nem sikerült a találkozni. Értesítani akartalak, hogy szombaton megyünk le K. hegyre, mert mindenki vasárnapra jelentkezett be, de már nem tudtam szólni. Mindegy vasárnap a versenyen akkor lehet összefutunk.
nem tudom, most sajna nem vagyok a vas közelében hogy megnézzem, de holnap délelőtt megnézem! ;) bár ma reggel megjött a fizu, és nem tudom, hogy ki fog-e jönni belőle minden, ami kellene, és sajna a guminál szinte minden fontosabb (kivéve talán a bkv-bérlet )... de max kérek kölcsön fatertól még 1 20ast, és akkor tuti meglesz ;)
kell mérni 1 távolságot,amikor nem ülsz rajta...mondjuk ahátsó sárvédő és a lengővilla távolságát nézed,tegyük fel hogy 100 cm. ha ráülsz akkor a testsúlyod miatt ugye összemegy a teló. és valami 10-15%kal kell össze mennie,de a testsúllyal is összefüggésben van vhogy,most nem vágom,még korán van...
hát srácok,szép kis ímélt kaptunk...9 nap... motor sehol de hát legalább ti jól fogtok szórakozni
tudsz valami jo kormányt max 17000 ért?
egyik crf 450en virgonckodik a másik meg azt mondja hogy hazudozik
nem tudtam lemenni mert haver beadta a kulcsot...így quados haverral mentem le dunaújvárosba....nagyon király az a pálya
Köszi a maileket alakul a dolog!
hát srácok,szép kis ímélt kaptunk...9 nap... motor sehol de hát legalább ti jól fogtok szórakozni
autómotor... bekula