Szia!
Már az vagyok, csak mostanában kevés lehetőségem van "kiélni" magam! A csajos bulit szerintem meg halasztós legalább is nekem több mint biztos, mert nem megyek!
leengedtem a stihl olajat a gépemből, aztán beöntöttem a valvoline-t
nagyon füstöl, de eddig is füstölt akkor mit állitsak? a különolajzást nemk merem megpiszkálni mert az bajos lehet, amugy lejjeb raktam a tűt és láttam hogy még mindig a pirosolaj van benne szóval még a karbi meg a benyomó motor( vagymiafasz ) között volt stihl hátha kimegy akkor nemfog ffüstölni, de van valami ötlet,?
tudja valaki egyáltalán hogy kell álitani a különolajzást ijen motoroknál?
egyszerre huzza a súbert is meg a olajzómotor izéjétis?
mert én már régebben beállitottam ugy hogy egyszerre induljon mert amugy egy kicsit később kb negyed gáznál kezdte el huzni a olajzást , lehet azért füstöl mert tul sokat adtam neki?
Ó, te szegény . Jelenleg csak ezüst színben van polcon nekem, ha az megfelel elküldöm neked. Ha arany színűt szeretnél azt csak jövőhét közepén tudok szerezni.
Hát a Drz-én nincs valami megbízható kormány . Nekem is van egy-két nagyon jó ismerősöm, akinek DRZ-je van, egy kisebb esésnél elgörbülnek. Accel kormányom van ezt tudom is ajánlani. Nem a leggagyibb 9500.-, a renthal kormány, ami már sokkal jobb 24500.-, de ez már nem fér bele a 17e-be.
Mert ha nem akkor megemliteném hogy pont egyidősek vagyunk és most nincsen csajom
Már az vagyok, csak mostanában kevés lehetőségem van "kiélni" magam! A csajos bulit szerintem meg halasztós legalább is nekem több mint biztos, mert nem megyek!
nagyon füstöl, de eddig is füstölt akkor mit állitsak? a különolajzást nemk merem megpiszkálni mert az bajos lehet, amugy lejjeb raktam a tűt és láttam hogy még mindig a pirosolaj van benne szóval még a karbi meg a benyomó motor( vagymiafasz ) között volt stihl hátha kimegy akkor nemfog ffüstölni, de van valami ötlet,?
tudja valaki egyáltalán hogy kell álitani a különolajzást ijen motoroknál?
egyszerre huzza a súbert is meg a olajzómotor izéjétis?
mert én már régebben beállitottam ugy hogy egyszerre induljon mert amugy egy kicsit később kb negyed gáznál kezdte el huzni a olajzást , lehet azért füstöl mert tul sokat adtam neki?
További szép napot Mindenkinek!
Ha titeket nem zavarnálak, akkor lehet, hogy én is lenéznék!
Itt lehet csatlakozni hozzám és zoltán r barátunkhoz: foxymoto@vipmail.hu
Esetleg Te is tervezed, hogy supermoto bolond leszel?
Tiszta jó lenne egy csajos bulit összehozni Visontán......
Tittára kezdem elveszteni a fonalat, hogy ki a csajszi és ki nem..............
Kik lennének Kukucskán?
vasárnap Kakucson motózás lesz.
bele csattanatam egy falba kb 40 el elsö villa remélem nem ment nyarali,