Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pályáig eltolod a gépet, így nem kopik a gumi és nem fogy a benzin. ott megnézed a versenyt és haza tolod! a pályahasználatot fizetem neked!
szerintem killer
és gyöngyös... ? szóval,odavissza 200 km, az izé 15liter benya, pályára kell szitén 15,meg 5 rugó és még kell egy új hátsó gumma is... még meglátom hogy jövök ki anyagilag
20dika az vasárnap nem? de ha lóúd legyen kövér! aki tud jöjjön 19dikén, edzünk este buli, másnap verseny...remélhetőleg nem hányásból.....
profi munka,marhajóéséles,denx
előzetes egyeztetés alapján 4ezer a pályahasználat fejenként és összesen 15ezer az orvosi ügyelet a helyszínen!
nekem meg 22dikén.....decemberben!
ha tuti az idő akkor este buli nem?
amúgy a 20.-a ok nekem
nem kevés! ha jó az embereknek a 20dika, akkor holnap foglalom is le a pályát! remélhetőleg nincsen előzetesen lefoglalva
előbb készüljön el amotorom akkor ez a gyöngyösi pályán lenne? 5rugó kb?
akor nem mondom hogy nekem 21-én van.
Hopsz...elszóltem magam
nálunk az a szokás,hogy az ünnepelt fizet mindenkinek!
253 km pontosan
neked jó a 20dika?
akkor mi ingyen megyünk
neked gond lenne a 20dika? mert ha nem, akkor legyen az! szállás megoldható, vagy gyöngyösön, vagy ha esetleg benne vagytok a kalandosabb dolgokba, akkor a pálya mellet lehet sátrazni nyugodtan!
ja és menetiránnyal szemben nem,hogy még véletlenűl sem
3 szavazat 20-a mellett
csao rooftop
engem is a dátum érdekel elsőként
utána meg az hogy a közelben van e valami szálláslehetőség ,mert ugye mi messziről jönnénk
jó hozzáállás!
Abban meg nincs hiány
Könnyem van bőven.
okés jegyeztem!
gábor el kell hinned, hogy ezen a pályán nem az erő számít hanem a tudás. én is majdnem sírógörcsöt kaptam, amikor még délelőtt a tuning simsonoknak alig tudtam elmenni!
rooftop annyit megtennél nekem, hogy ha megvan a pontos dátum akkor küldesz nekem egy mailt, mert nem sokat vagyok a fórumon. Kösz

flairtime@citromail.hu

Urbán Roland