Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addigra nekem is illene összehozni a szaromat
Ha nem sikerül,azzal büntetem magam,hogy elmegyek fényképezni

2T is jöhet,nem zárunk ki senkit,igaz Csalódnék!
Bár egy 250 2T simán elpicsázza a zenyémet,bár ahogy a múltkor szétnéztem,szinte mindenki gépe erősebb. Legrosszabb esetben is sorstárs
Majd lesz mire fogni
nekem jó a 13, a 20, a 27 is teljesen mindegy! meg kellene beszélnünk, hogy sokan vannak-e azok akiket érdekel a KTM tesztnap.mert ha igen akkor 13 vagy 27 ha nem akkor mehet a 20. de ezt a napokban kellene, mert foglalnom kell a pályát!
Nekem jó a 27. is, én csak azért bátorkodtam kicsit önző módon a 20.-át beajánlani, mert akkor van a szülinapom, és egy kis szülinapi veretés jót tett volna

De amikor lesz akkor lesz, és én biztosan ott leszek
neked is jelenésed van ám ezen a versenyen azt remélem tudod?!
éppen ezért kellene 27re csúsztatni a dolgot. biztosan többen jönnének.
Ápr. 20 KTM onroad tesztnap Kakucson...csaxólok...
el is kezdem felkészíteni a vasat, lesz vele dolog
alakul zsír lesz ez
nekem is jó és még az egrieknek is!
plusz elvilegmég két főnek
Hali
Olvasgattam ezt a háziversenyt Visontán! Én is vevő lennék rá sztem!
Nekem megfelel
Akkor a méreteket este 7-re leírom!
Köszi!
akkor maradhat az ápril 20?
Ilyen van raktáron nálatok?
Üdv mindenkinek!

xlzx meg én is ünnepelek azon a hétvégén de királyság lenne
Ha tudsz este nézz vissza fél 7 felé vagy holnap nézz fel! Este leírok minden méretet és akkor ez lessz!(végleges) Jöhet az áru! meg feldobom a képet a polónak ameik lett!
Köszi előre is!
egy hosszú bemutatkozó mailt kérek!
Beb ti eljöttök a háziversenyre? bár most jut eszembe hogy ápril 20 nem lesz jó mert akkor van a KTM tesztnap!
Oké, oké semmi gond, akkor holnap e-mail( csak, hogy tudd ki vagyok black.motokukaccitromailponthu)
Persze mehet a biznisz. Volt már rá példa, hogy valakinek nem volt jó a méret, ezért kellene nekem a magasságod, meg mondjuk a mellbőséged, ez alapján remélem ne tévesztem el a méretet. Az első póló, ami tetszik neked az van is raktáron( ezt írtam korábban, hogy hiába van a katalógusban illetve a honlapon egy-egy ruha, gyártás alá nem bizti, hogy kerül), és a naci is, de a WP-es pólót sorry, de nem találtam.
a napidíjat majd a pályatulajnak személyesen mindenki, az orvost meg megelőlegezem én, előre és utólag majd szétosztjuk!
mert ugye ez a gokartland ez visontán van, jól tudom?
jahh, és ha valaki Bp-ről menne esetleg motorral, vagy trailerrel, amin van szabad hely, szívesen csatlakoznék ;)