Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rengeteg előnye lenne ennek a bulinak
egész nap vernénk a köröket,estefele a bableves mellé pár jó puttonyos meg egy két fasza történet egész jó csapatot tudna összekovácsolni nem ?
Akkor legyen visonta
én vállalom azt, hogy az üzletemből összeszedek egy kis ajándékot a leggyorsabbank!
visonta legyen az első megálló. több okból is! az egyik az, hogy a tulajjal tényleg nagyon jóban vagyunk. a másik az az hogy ha én szervezem, nem árt ha a hozzám legközelebb álló pályát választom!
Abba azért már csak nem szólnak bele, hogy össze hozzuk a pénzdíj nélküli fórum kupát!Meg van mi legyen az első díj
Az szedhet először a bablevesből
denx
Ennek 1000 oka van miért ilyen silány a mezőny de ,ez a dega vezető nem érti meg azt .....na mind1 ezt nem írom le mert itt űlnék reggelig...jól indúl csak így is folytatodjon,mert majd jönnek az egyéni kivánságok ,igények ,hogy hol,meddig,mikor,de ha összejönne az kafa lenne...HAJRÁ
Ez gázos nagyon ,ahogyan aztatat mál elöttem irták az esem királyság miatt,tavaly is cinkes volt a kukucsi EDZÉS de,egy bableveses motorozásban benne vagyok
GRATULÁCIÓ AZ ELÉRT EREDMÉNYEDHEZ!mit szólsz a verseny kezdeményezéshez?már lassan többen leszünk, mint ti tegnap Magyarok!
Vazze! hol is van ez a Dömsöd? Nem voltam még. Visontán viszont spanba vagyunk a tulajjal, meg tudnánk egyezni az igényeink szerint!
Köszönyöm
sanya elfogadnád a veseny supervisor-ságát?
Lehet róla szó!

Gratula a tegnaphoz!
Én is jöhetek
huligánus csak 1 kör hátránnyal indulhat!vagy egyáltalán nem!
Alakul ez!
Az őtlet valóban királyság.
2 nap motorozás meg buli
én is bejelentkezem
Tudom hogy primitív kérdés de hogyan kell ide eljutni?
Én a dömsödi pálya mellett szavzok az kb mindenkinek ugyanolyan messz van és elég technikásnak tűnik, ami rajtam kívül majdnem mindeki számára előny.
A nyertes weblapjának egy éves hostingját fel tudom ajánlani a díjazásba :-)
Tényleg így van :-)
Szerintem a dunaszedahelyi pálya lenne a legalkalmasabb!

A Pálya
Az a hely már foglalt.
Ez a házi verseny nagyon jól hangzik. Kell egyeztetni időpontot valamelyik pálya tulajával, és csak annyit kérni, hogy legyen aznap kétszer háromszor 15 perc amikor csak mi megyünk a pályán.
Azon kívűl mindenki annyit motorozik amennyit akar. Én egyébként a dömsödi pályán képzelem el a legkönnyebben mert ott nincs soha tömeg.
Örülnék ha lenne valaki olyan lelkes, hogy ezt leszervezi. A sok ötletgazdából egy, ha tényleg foglalkozik vele akkor lehet valami.
Még gondolkodom rajta, hogy ne vállaljam el úgy, hogy végül nem csinálom meg, de Dömsödre én lehet, hogy szerveznék egyet.
Ezzel az infoval nem akartam senki üzletét rontani!Elnézést ha mégis ezt tettem volna!