Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó a hozzáállás

Ha már rajongók vagyunk, ha mindn igaz szomszédos országban lesz sm vb. Valaki tervezi hogy megnézi? Állítóag nincs messze
Én mindenképpen szeretenék, bár elég húzos lesz, mert szombaton délutános leszek ami azt jelenti, hogy 21-kor végzek, de szerintem 23 lesz belőle, a vasárnapot meg elcseréltem, hogy letudjak lépni Nyírádra, ezért reggel 6-kor kezdek és még ott van az óra állítás is.

de a motoért mindent
köszi, rajta leszek ;)
Nem hiszem sajnos más elfoglaltságom van.
Te/ti mész/mentek?
Zoltán_r! Rá gondolsz? http://endurobolt.atw.hu/
Bár én is kérdeztem tőle, mire másodszorra elárulta, h tud ufo-t, de drágábban mint az auner
Oké, már kíváncsian várom
Nyírádra jöttök?
Na jó ha ez így működik lht hogymég beszédbe is elegyedünk

nem is
de már nyaltad a szád szélét!
még szép!

már úgyis taliztunk egyszer Kakucson és ott sem haraptam le a fejed
Soha nem lehet tudni fő az elővigyázatosság
De ha megígéred hogy nem akkor a következő alkalommal ha találkozunk ígérem köszönök
ahan................. tisztára olyan vagyok
Hát nem mertem mert mondom lehet hogy harapsz pedig még a fox sapim is felvettem
okés, nekem már csak a vipmail-es címem él
igen, én és tuning voltunk ott
megpróbálom megcsinálni a menetrendet, és mindenkinek elküldeném mailben! ha írtok!
jahh, és valaki meg tudná adni a srác elérhetőségét, aki tud olcsón szerezni ilyen ledes hátsólámpás rendszámtartót? múltkor tett be képet, csak nem találom. zsír lenne, mert akkor nem ilyen ovális sz*rt tennék rá. köszi előre is! üdv
akkor miért nem jöttél oda köszönni?
én az abszolut kezdő kategóriába sorolnám magamat, az amatőrök alá 2 lépcsőfokkal!
és láttál?
Láttalak is
Kivel voltál ő is fórumozó?
Ahha
Esetleg egy Nyírádi gurulás vasárnap?
Szió!

Te is voltál Tökölön?