nálam az esés úgy motivált, hogy ha estem egy trükkből és alig lett bajom, akkor megvadultam : "csak ennyi bazz!?" és beleerősítettem. mondjuk volt amikor lebénult a bal alkarom akkor volt pánik!
Mg volt egy Tm-es talán olasz gyerek. Az miután elesett olyat ment hogy csak pislogtunk aztán megint elesett.
Egy só mint száz nagyon jó volt látni a versenyt
Ja feltartott az akét svájcinger az offroadon de,ott nemtudtammegelőzni őket éz ezért a vsanyi meg a hnorbi utolértek,kicsit bealudtam,aztán ing-gatya meg tudtam előzni offon őket aztán okés volt a dolog...a másik berges szlovén srác volt,jó gyerek tavaly is ment itt!
Kornél már nem nevez
Apropó a kellemeset összekötve a hasznossal lehetne egyeztetni azt is, mert most mindenki ott lesz :
az osztályfőnök, a tanársegéd, a hetes és a diákok is egyaránt. A bablevest meg meghagyjuk 10óraira
köszi! amugy a versenyszervezéssel kapcsolatosan simán tudnánk komolyabb versenyt is rendezni, ha éppen lenne pénzügyi keret. ez a supersuttyardmotardsuttyó nem tudna közbeszólni.
Jól ment a másik husaberges srác is meg a Vermessel is nagyot mentetek amásodik futamban. Az a srác is őrült hallod mekkorákat csúszott keresztbe, beszarás volt.
Egyébként hogy hgy csak összvissz 2 husaberg ment?A Kornél már nem nevez?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincsennek-e valakinek meg a Motomix azon számai, amelyekben benne vannak a supermoto-suli részei?Ha igen, el tudná juttatni hozzám valahogyan(pl:szkenner)?
a felvezető körben
Nem tudod mi lett a 11-es husqvarnával?
Egy só mint száz nagyon jó volt látni a versenyt
Kornél már nem nevez
az osztályfőnök, a tanársegéd, a hetes és a diákok is egyaránt. A bablevest meg meghagyjuk 10óraira
Egyébként hogy hgy csak összvissz 2 husaberg ment?A Kornél már nem nevez?
Azt szeretném kérdezni, hogy nincsennek-e valakinek meg a Motomix azon számai, amelyekben benne vannak a supermoto-suli részei?Ha igen, el tudná juttatni hozzám valahogyan(pl:szkenner)?