Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor este brainstorm!
Én is lépek kajolni!
Mindenki gondolkozzon építő jellegű ötleteken

Üdv
akkor indítom az unokahugomat, ő még csak 5.5hónapos! ezt próbáld űberelni!
ha már nyeremény is lesz,akkor különdíj is legyen, a legfiatalabb indulónak..vagyis nekem
na én most lelépek meglocsolni az unokahugomat, mindenki szedje össze az ötleteit. ha van valami nagyon fontos, akkor -----infokukachasznosholmikponthu!
kijön a technika annyira nem jó mert én csak egyenesben merem húzni
ráadásul a gokartland pályán fogottabb a tempó!
először próbáljuk meg "kicsiben" utánna ha bejön, szerintem csinálhatunk saját versenysorozatot!
jó lenne úgy is.Lehetne gokartland mert szerintem Kakucson a hétvégék már ki vannak lőve.

Alkul a "Fórum Kupa"
aki velem találkozik 1 szer éleőben az soha nem felejt el!
az elég sok pnzt igénylene. én úgy gondoltam, hogy mondjuk a gokartland-nél, legyen egy forduló délelőtt az egyik irányban, legyen egy forduló délután a másik irányban. én még orvost is szerzek, ah netán valaki akkorát perecelne. sanya szerintem segít a lebonyolítás menetében, és mint supervisor is tiszteletét teszi. (persze erre neki kellene rábólintania!)
Mert volt egy srác aki eléggé hasonlított rád (csak a feltöltött képek alapján mert ugye személyesen nem ismerjük egymást) csak azért kérdeztem
Csináljuk,de ne csak 1fordulós legyen, hanem min 3, különböző helyszineken!
sajnos nem, pedig még szerelni is szereltem volna sanyának!
Biztosan fel lehet még ébresztni a tüzet:)
rooftop te voltál tegnap?
ha rám bízzátok, talán még egy kevéske nyereményt is össze tudok hoznia nyerteseknek!
CSINÁLJUK MEG!
Hát igen, én 5 év után fáradtam bele a supermoto leépülésébe.
Pedig fanatikus voltam.
Gábor, felni project hogy áll?
Megyek fődhö verem a malacperselyt,hátha közelebb jutok a célhoz...

Vagy elindulok irgalmatlanul locsolkódni. Foxgörl,vigyázz!
írtam hogy majd a nyár folyamán valahol, valamikor.Talán ha mindeki motorja készen lesz
Akkor "csináljuk meg"
Zenyém sincs még készen,de részemről OK.
Tavaly Kakucson volt ilyen versenyszimuláció.Csak túl sok volt a kategória,meg kevés a motorozás.
csak egy olyanra gondoltam ahol max a pálya díjat kell összedobni és csak szórakoznánk egy nagyot. Mondjuk úgy ahogy a motors klubbok szoktak.
De lehet hogy hülyeség...
ha 1x elkészül a motorom és épp jó lesz akkor én benne vagyok...majd szépen motorozok hátul