Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nesze: egy7
már tam vhol
adjatok egy hetet és leegyeztetek mindent! OK
Jah, ésmikor lenne a napja , mert többeknek az sem mindegy
ez az utca a várbejáratától egy körforgalomig vezetett
amikor sanya rajzol!
Nemmondom, de asszem a sarkon piros kerek vót vizszintes fehérrel , a szekéren ülő törökök meg beintettek mind meg rámvillogtak. Namindegy siettem a környékről!
skkor asszem ez a beruházás sztornozva
amúgy nem ismerős aki a képen van ?
"csak 1 maradhat!"
Valami extreme ötvenrongyos biszbasz aszem
sanya kicsit szeretném kiélni az exhibicionizmusomat www.hasznosholmik.eu hírek---- F*ck 'n' Roll BMx és ott a video! ajánlom mindenkinek!
sanya majd légyszíves kérdezd meg a husaberges főnöködet hogy pontosan milyen típusú kamerátok volt a motoron.
koko is az lett csak őt ki is ütötték de,ez benne is van a nevében 2x KO
Az szerintem nem gond ha sokan vagyunk legfeljebb majd 2 futamot indítitunk mint tavaly Kakucson, ezzel csak rooftopnak okoznánk egy pici fejtörést a díjak miatt.
Nem mondod, hogy visszafelé mentél az almagyaron
paszki, ilyet még egyszer ne csináljá, ha itt vagy, el ne menj így szó nélkül!
Szerintem senkinek semmi köze, hozzá, hogy mit csinálunk. Nem hivatalos versenysorozatot akarunk csinálni, hanem egy-egy motorozás alkalmával egy-egy házi versenyt, amit nem is hívunk versenynek, csak egy olyan motorozás amikor egyszerre indulunk, és megpróbáljuk leelőzni egymást.
Vagyunk itt egy páran, és gondolom mindenki hoz még egy-két havert. Nem kellene túlzásokba esni, mert ha túl sokan vagyunk nagyon nehéz lesz lebonyolítani.Minden lesz csak motorozás nem.
Azt a kezdeményezést is amit említettetek csak azzal tudták megakadályozni, hogy nem engedték volna őket a bajnokságban indulni.
akkor majd baromkodunk a szünetbe
de ott leszek
vigyázz mert úgy jársz mint a 72-es kolléga, isszaminősítenek supervisorrá
Jah, nekem 2x is !
méééé?
nem tudok én ugy menni sajna összekevertek valakivel
legyen az 2 kör szerintem
Én meg aki ott marad estére bulizni, azoknak valami jóképü csajt a 3masról
A nyúúúlmegvolt mindenkinek
Suttyomban kellrendezni nem lehet díjazás,zászlók meg semmi ami esetleg a versenyzéshez köll mert az már az esem király zsebét kell tömni,ő a magyar promóter salynos......legyen SUTTYOMOTARD a neve és akkor nem lesz feltünő