Nemmondom, de asszem a sarkon piros kerek vót vizszintes fehérrel , a szekéren ülő törökök meg beintettek mind meg rámvillogtak. Namindegy siettem a környékről!
Az szerintem nem gond ha sokan vagyunk legfeljebb majd 2 futamot indítitunk mint tavaly Kakucson, ezzel csak rooftopnak okoznánk egy pici fejtörést a díjak miatt.
Szerintem senkinek semmi köze, hozzá, hogy mit csinálunk. Nem hivatalos versenysorozatot akarunk csinálni, hanem egy-egy motorozás alkalmával egy-egy házi versenyt, amit nem is hívunk versenynek, csak egy olyan motorozás amikor egyszerre indulunk, és megpróbáljuk leelőzni egymást.
Vagyunk itt egy páran, és gondolom mindenki hoz még egy-két havert. Nem kellene túlzásokba esni, mert ha túl sokan vagyunk nagyon nehéz lesz lebonyolítani.Minden lesz csak motorozás nem.
Azt a kezdeményezést is amit említettetek csak azzal tudták megakadályozni, hogy nem engedték volna őket a bajnokságban indulni.
Suttyomban kellrendezni nem lehet díjazás,zászlók meg semmi ami esetleg a versenyzéshez köll mert az már az esem király zsebét kell tömni,ő a magyar promóter salynos......legyen SUTTYOMOTARD a neve és akkor nem lesz feltünő
amúgy nem ismerős aki a képen van ?
Vagyunk itt egy páran, és gondolom mindenki hoz még egy-két havert. Nem kellene túlzásokba esni, mert ha túl sokan vagyunk nagyon nehéz lesz lebonyolítani.Minden lesz csak motorozás nem.
Azt a kezdeményezést is amit említettetek csak azzal tudták megakadályozni, hogy nem engedték volna őket a bajnokságban indulni.
de ott leszek
nem tudok én ugy menni sajna összekevertek valakivel