Azt nemtom miben van E betű,meg miben nincs,de nekem krossz gumi nem volt jó!Ózdon rendesen fékpadon volt a moci.Ilyet se láttam még.Meg amit én lecseréltem,azon ott volt a natforhájvéjjúz.
Igaz valami ilyesmi van a motorra is írva,de azt leszarták..
Köszi kérdésed,már megrendeltem a hátsót(elvileg a 7en érk) és találtam hozzá elsőt,de azt addig nem akarom megvenni amíg nem látom hogy a hátsó alkalmas-e?
ZXR400-é lesz hátul,elvileg 4.5-ös,elöl pedig zx7 vagy mi.Ja,abból marad egy tárcsám,mert csak úgy adja a skacc,hogy mindkettőt viszem
Ha valakinek van tapasztalat ilyen hátsóval,ne folytsa magába!
Ha valakit érdekel olcsó megoldás,tudok 1-2-t,de azok 4.00-s hátsók.150es gumihoz.
aham!
Most nézegetem a papírokat és van egy ilyen , hogy "Európai Uniós Típusbizonyítvány száma: e3*és még egy csomó szám.Ez lehet, hogy Euro3 besorolás?Lehet, hogy akkor nekem nem kell 30000 -t fizetni?
Tegnap este én is mentem keresztbe-hosszába az uton,a yard fejbelőtt volna ha látja mit művelek,na meg persze az a kis decibel ami kiszól a csövön,a város másik vége is visszhangzik!
Húztam neki mint a barom, Kossúth uccát láttam , de az Almagyar nem tünt fel, igy is átrongyoltam egy 1irányun pont a forgalommal szembe, de szerencsére rövid volt , meg nem volt a közelbe polisz, mer raningmenre kellet volna vegyem!
Igaz valami ilyesmi van a motorra is írva,de azt leszarták..
ZXR400-é lesz hátul,elvileg 4.5-ös,elöl pedig zx7 vagy mi.Ja,abból marad egy tárcsám,mert csak úgy adja a skacc,hogy mindkettőt viszem
Ha valakinek van tapasztalat ilyen hátsóval,ne folytsa magába!
Ha valakit érdekel olcsó megoldás,tudok 1-2-t,de azok 4.00-s hátsók.150es gumihoz.
De azért köszi!
Végre egy normális KTM-es oldal ahova még árakat is raknak!
Ja meg 08-as széria!
Most nézegetem a papírokat és van egy ilyen , hogy "Európai Uniós Típusbizonyítvány száma: e3*és még egy csomó szám.Ez lehet, hogy Euro3 besorolás?Lehet, hogy akkor nekem nem kell 30000 -t fizetni?