Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mióta kell elsősegélycsomag motorra? Mondjuk az én jogsim közvetlenül a vízözön utáni, alig emlékszem valamire :-)
Azt nemtom miben van E betű,meg miben nincs,de nekem krossz gumi nem volt jó!Ózdon rendesen fékpadon volt a moci.Ilyet se láttam még.Meg amit én lecseréltem,azon ott volt a natforhájvéjjúz.
Igaz valami ilyesmi van a motorra is írva,de azt leszarták..
Köszi kérdésed,már megrendeltem a hátsót(elvileg a 7en érk) és találtam hozzá elsőt,de azt addig nem akarom megvenni amíg nem látom hogy a hátsó alkalmas-e?
ZXR400-é lesz hátul,elvileg 4.5-ös,elöl pedig zx7 vagy mi.Ja,abból marad egy tárcsám,mert csak úgy adja a skacc,hogy mindkettőt viszem
Ha valakinek van tapasztalat ilyen hátsóval,ne folytsa magába!

Ha valakit érdekel olcsó megoldás,tudok 1-2-t,de azok 4.00-s hátsók.150es gumihoz.
44-től felfelé
Akkor beb nem kell mondanod az árakat! SMLACA mutatott egy jóó oldalt!
De azért köszi!
Kösszee!
Végre egy normális KTM-es oldal ahova még árakat is raknak!
Ja meg 08-as széria!
méret?
Keresek eladó használt cross csizmát!Aki tud kérem jelezze.
okay!semmi gond!
Máskor irkálok hamarabb és összefutunk veletek, de ez most gyorsba jött és nem készültem rá!
mindegy azért köszi!Holnap még nagyon sok pénzt ki kell fizetnem .Nem tudom mennyi marad majd az sm kerekekre
Sanya nálam vannak az esőgumáid.
szerintem ha van ilyen papírod akkor nem lehet gond! de biztosan nme euro3as mert csak az injektoros gépek azok!
aham!
Most nézegetem a papírokat és van egy ilyen , hogy "Európai Uniós Típusbizonyítvány száma: e3*és még egy csomó szám.Ez lehet, hogy Euro3 besorolás?Lehet, hogy akkor nekem nem kell 30000 -t fizetni?
egyéni eljárásos műszaki, nem a megszokott rendben folyik. nekem voltak gondok a motorral,mert nem euro3as besorolású, hanem csak euro2es
Sajna egyik se, melóm lesz ott, azt voltam felmérni.
oké!És mit jelent az , hogy egyéni műszaki?
elméletileg akkor az jó!
van E betű de kicsi és van mellete egy 2-es és be is van karikázva gondolom az az!
bogácson strandolás volt vagy locsolkodás?
Na mindegy , ugyis sietős volt mert még mentem Bogácsra is, de a Sorompóba azér beugrottam megnézni a puncisokat !
Tegnap este én is mentem keresztbe-hosszába az uton,a yard fejbelőtt volna ha látja mit művelek,na meg persze az a kis decibel ami kiszól a csövön,a város másik vége is visszhangzik!
a kossuthra merőleges az almagyar.elméletileg azon mentél be a várbejáratig!
az enyém egyéni műszakis volt, így 30eFt-ba került! A cross gumi csak akkor gáz, ha nincsen benne E betű. De akkor nagyon!
Húztam neki mint a barom, Kossúth uccát láttam , de az Almagyar nem tünt fel, igy is átrongyoltam egy 1irányun pont a forgalommal szembe, de szerencsére rövid volt , meg nem volt a közelbe polisz, mer raningmenre kellet volna vegyem!