Van ,de majd inkább holnap, mert már megöltem ma egy valag agysejtet és nem maradt mivel gondolkozni ! Vótam ma Egerbe, de telót nem vittem és nem tudtam veled kontaktolni, mindegy igy is zsir vót!
Igazából nem gondoltam ennyire komolyra csak mondjuk arra, hogy összejönnénk egyszerre a teljes fórum és rendsznénk egy versenyt hogy ne mindig csak az óra ellen menjünk.
És hát nem utolsó sorban adnánk újabb vitatémákat.
Én így gondoltam
Régebben más is gondolkodott saját versenysorozatban, Molnár Tomiék nagyon jól megszervezték, de aztán az k*** megtiltotta versenyzőinek az indulást.
Tiltott versennyé nyilvánította, licensz megvonással fenyegetett, ami elég durva dolog.
A szponzorok házibajnokságra nem adnak pénzt, csak a nemzeti bajnokság a nyerő.
Meg ugye a MAMS licensz nélkül továbblépés sincs, külföldi verseny meg pláne semmi.
Szóval amíg a magyar szupermoto bt. a helyén van addig ez az állapot lesz.
Pedig tavaly már azt hittük nincs alacsonyabb szint, pedig ha az összes kategóriát összevonja, akkor is csak 24! versenyzőt tud felmutatni a harmadik futamon!
Ami valljuk be nem nagy szám!
Kíváncsian várom a fejleményeket!
Még mindig nincs senkinek egy hátso 150 gumija?
Akkor majd holnap minden kiderül, legalább is remélem egy jó része a dolgoknak!
És hát nem utolsó sorban adnánk újabb vitatémákat.
Én így gondoltam
Nekem van Csak képet nem tudok felrakni egyenlőre. mi érdekelne ha tudok válaszolok
Köszi előre!
Jó gondolat ez a forum race!
Holnap megyek intézni a motorom papírjait, az első műszakivizsga és zöldkártya kb. mennyi lesz?Ha cross gumikkal viszem el az nem lesz gáz?
Létszi valakinek akinek van tapasztalata ilyenben az írja meg
Tiltott versennyé nyilvánította, licensz megvonással fenyegetett, ami elég durva dolog.
A szponzorok házibajnokságra nem adnak pénzt, csak a nemzeti bajnokság a nyerő.
Meg ugye a MAMS licensz nélkül továbblépés sincs, külföldi verseny meg pláne semmi.
Szóval amíg a magyar szupermoto bt. a helyén van addig ez az állapot lesz.
Pedig tavaly már azt hittük nincs alacsonyabb szint, pedig ha az összes kategóriát összevonja, akkor is csak 24! versenyzőt tud felmutatni a harmadik futamon!
Ami valljuk be nem nagy szám!
Kíváncsian várom a fejleményeket!