Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió! Akkor neked nyert ügyed van
meg a csajoknak is ugye
Köszi, pont most írtam ímélt neked.
Szió!

Nem csináltam képeket, de nekem is nagyon tetszett a verseny.
vagy inkább paplukacs kukac freemail pont hu mert ezt itt is meg tudom nézni!
Én már vettem is ki szabit a KTM tesztnapra

érdekel az új 690-es SMC
lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu
adsz egy privát elérhetőséget? lenne egy meglepim.
én 2 sörtől bunkóra iszom magamat, szóval nem vagy egyedül!
jahh, és akik szombaton mennem, azoknak mondanám, hogy akkor én is várható vagyok (meg akkor gondolom az aranyhegyi kollega is - ha együtt megyünk). szóval beszeszelhetünk bár a 60 kilómnak nem kell sok...
Szia Beb! A sisak rendelhető, 45900ft az ára!
bocsesz
megy akkor a mail
igen,de legközelebb így írd ki: infokukachasznosholmikponteu mert szétszpemelnek a kötsöghök
info@hasznosholmik.eu-ra menjen a mail?
szia! április 20 ra le van foglalva a pálya! orvos is van! remélem megjelensz?!
Hát ööö, a motorozáshoz igen kell a megfelelő méret . Sajnos én elég kicsi méretekkel vagyok megáldva, sajna ez nagy hátrány, ha az ember lánya motorozni szeretne, és ha egyszer megérzed a benzingőz illatát...
Persze, megoldható a szerelés is, ha neked nem gond a távolság.
Bocsi, hogy a most válaszolok. Szóval nekem jelenleg 165/55-17 elsőm van 339-es medium hard, illetve 165/55-17 hátsó 6167 szintén medium hard.
Személy szerint engem nagyon érdekelne ez a sutyó-mutyó(versenyt nem írhatok), de sajna szerintem mi KTM tesztnapra megyünk, bár aztán még ki tudja. Szerintem jelzek ímélen, ha megyünk. A mi ismerőseink körében is lenne szerintem jó pár srác, akit még érdekelne ez a dolog, de akkor tényleg sokan lesztek.
Mindig is mondtam hogy bizony a méret (is) a lényeg
A gumiszerelés is megoldható?
Van ilyen is raktáron, akkor írj mi kell véglegesen és a méretek..., mindig a méretek
Beb, az lenne a kérdésem, h 120as első és 165ös hátsó slick ügyben tudsz e segíteni nekem?
napot

Na van már végleges időpont a versenyre?
Helló! Gumiban? Vagy sárvédőben?