hello-hello!
Gyors kérdés kawasaki zzr 400 felniket vettem supermotonak 41-es lánckerék van hátul(tühegyes)
hogyan vegyek uj lánckereket kawasakira keressem vagy drz-re aztán kifurkodom?
valaki tudna oldalt vagy pontos méretet ahol meg tudom nézni?,
jahh, közbe megnéztem én is az utcakeresőt, nem vagyunk messze. nah, akkor asszem már csak a vasat kell felhoznom - persze miután rendbetettem. fasza is, úgyis terveztem, hogy feljövök vele, hogy ha jobb idő lesz, most legalább lesz ez a kis összeröffenés is. már alig várom
jah,ott a kolesz tudom...nyáron mindig vittem oda pizzát amikor futárkodtam (amúgy megy a kuningunda útja a kockás kéméyn felé,annak az útnak a végén van 1 éles kanyar,ott végig jössz az úton,ott a vasúti átjáró és ott van 1 hegy..na az aranyhegy
hát igazából én nem vagyok itthon Bp-n, csak kollégiumban vagyok itt egy fél éve. most így lövésem sincs se a temetőről, se az aranyhegyről, de végülis ezek már részletkérdések, ha minden összejön, nem ezen fog múlni :)
ajaj fejlődnek itt nagyon a dolgok! lehet hogy a sátor-tábor lakóihoz is csatlakozom! 100 km monoton motozás után szar lenne beleülni megint a nyeregbe. most már akkor ahhoz verődnék, aki előző nap megy sátorral, esetleg motorral, esetleg Bp-ről. és esetleg húzza magával az egyik benzinkutat...
Gyors kérdés kawasaki zzr 400 felniket vettem supermotonak 41-es lánckerék van hátul(tühegyes)
hogyan vegyek uj lánckereket kawasakira keressem vagy drz-re aztán kifurkodom?
valaki tudna oldalt vagy pontos méretet ahol meg tudom nézni?,
Nem adta el a srác az sm szettet amit írtam.
Ha tud valaki valami rendeset jó áron az megírhatná. Szerintem nekem hátra nem kéne 5"-os
papírmunkát,is mi