Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kerék
hello-hello!
Gyors kérdés kawasaki zzr 400 felniket vettem supermotonak 41-es lánckerék van hátul(tühegyes)
hogyan vegyek uj lánckereket kawasakira keressem vagy drz-re aztán kifurkodom?
valaki tudna oldalt vagy pontos méretet ahol meg tudom nézni?,
helló mindenkinek!

Nem adta el a srác az sm szettet amit írtam.
Ha tud valaki valami rendeset jó áron az megírhatná. Szerintem nekem hátra nem kéne 5"-os
jahh, közbe megnéztem én is az utcakeresőt, nem vagyunk messze. nah, akkor asszem már csak a vasat kell felhoznom - persze miután rendbetettem. fasza is, úgyis terveztem, hogy feljövök vele, hogy ha jobb idő lesz, most legalább lesz ez a kis összeröffenés is. már alig várom
nekem aranyból egy rög is elég lenne nem,hogy egy hegy
jah,ott a kolesz tudom...nyáron mindig vittem oda pizzát amikor futárkodtam (amúgy megy a kuningunda útja a kockás kéméyn felé,annak az útnak a végén van 1 éles kanyar,ott végig jössz az úton,ott a vasúti átjáró és ott van 1 hegy..na az aranyhegy
hát igazából én nem vagyok itthon Bp-n, csak kollégiumban vagyok itt egy fél éve. most így lövésem sincs se a temetőről, se az aranyhegyről, de végülis ezek már részletkérdések, ha minden összejön, nem ezen fog múlni :)
én meg aranyhegyen... óbudai temetőtől 2 perc
az zsír. én is óbudán vagyok. Kunigunda útja. a vörösváry meg a bécsi kereszteződésétől 1 perc (motorral). így már biztos tudod
én óbudáról mennék 19.ére,ha úgy alakul...csak 1 napra.
Az anyukájaiknak hamar mekkcsináltad volna a

papírmunkát,is mi
ajaj fejlődnek itt nagyon a dolgok! lehet hogy a sátor-tábor lakóihoz is csatlakozom! 100 km monoton motozás után szar lenne beleülni megint a nyeregbe. most már akkor ahhoz verődnék, aki előző nap megy sátorral, esetleg motorral, esetleg Bp-ről. és esetleg húzza magával az egyik benzinkutat...
tudsz Te ha akarsz! na csicsikálok, sok kisgyerek ma kikészített!
DRIFTMOTO
na megyek hunyok egy kicsit, aztán még leszek! addig mindenki gyüjtögesse az ötleteit az "edzés"-re!
mármint én nem a nevére gondoltam, hanem arra hogy SM verseny. a neve nem érdekel. de ez már úgyis road MX lesz
sanyától meg a huligánoktól nem kell félni, de a háztető bármikor rádszakadhat!
Ki lehet de nem érdemli meg
amugy meg ha nagyon veri magát akkor nem SM v erseny lesz, hanem Road MX!
Ne parázz lesz kiscsoportos kategória,akkor nyered meg ha utóléred magad
good job! good job!
ennyire nem lehet teljhatalmú, hogy még kimondani/leírni sem lehet!
volt csak kipucolták a gípem és azóta emese,emil nuku
helyes!
fogd be őket gyorsan!