Nem érdekel valakit eladó alukerék? most egy yamaha dt125r-en volt, de bármire felvarázsolható. gumistul,tárcsástul, lánckerekestül, mindenestül, szép állapotban! 25ezer
Hát, az az évszaktól függ. Minél tovább van világos, annál nagyobb a táv. Rég voltam már velük. Sm pálya nincs, utazni kell. Visonta, Kakucs, Kecskemét ami közelebb van...
Jó hallani hogy még nálatok is hallani a Petiről.
Te melyik műfaj kedvelője vagy igazán?
Vannak rokonaim fent és tőlük hallottam hogy van nálatok egy jó szokás miszerint egy megszokott b kútnál van a találkozó hétvégén reggel és onnan indulnak az egybegyűltek leigázni a helyi dombokat hegyeket? te tudsz ilyesmiről és résztvevője szoktál lenni?
Szia! Igen csak akra érdekel! De a fix felfogatási pont miatt nem is lenne jó nekem! Azért köszönöm! Pont olyat keresnék mint amilyen az smr-den van akra!
Te melyik műfaj kedvelője vagy igazán?
Vannak rokonaim fent és tőlük hallottam hogy van nálatok egy jó szokás miszerint egy megszokott b kútnál van a találkozó hétvégén reggel és onnan indulnak az egybegyűltek leigázni a helyi dombokat hegyeket? te tudsz ilyesmiről és résztvevője szoktál lenni?
Addig is
Ha használt is jó lenne utána nézek neked.
Üdv.: Karesz