Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem érdekel valakit eladó alukerék? most egy yamaha dt125r-en volt, de bármire felvarázsolható. gumistul,tárcsástul, lánckerekestül, mindenestül, szép állapotban! 25ezer
Kakucs az merre található
Hát, az az évszaktól függ. Minél tovább van világos, annál nagyobb a táv. Rég voltam már velük. Sm pálya nincs, utazni kell. Visonta, Kakucs, Kecskemét ami közelebb van...
Az az azt hiszem veresen igen . Azok nagyon jó kis túrák lehetnek. mennyi a napi táv? sm motor pályátok van?
egy jó kis EXC 525
Mi volt a csere tárgya?
A veresegyházi ex-Shell kútra gondolsz, és a vasárnapi menetekre?
Jó hallani hogy még nálatok is hallani a Petiről.
Te melyik műfaj kedvelője vagy igazán?
Vannak rokonaim fent és tőlük hallottam hogy van nálatok egy jó szokás miszerint egy megszokott b kútnál van a találkozó hétvégén reggel és onnan indulnak az egybegyűltek leigázni a helyi dombokat hegyeket? te tudsz ilyesmiről és résztvevője szoktál lenni?
Ismerem a munkáit, azért írtam...
Jó jó egy picit túloztam . de ár érték arányában egész jó tényleg jó a hangja ismered Albert Péter barátot? jó a keze és jó a termék.
Írj a Börninek, ő hirdetett egy Akra dobot, hátha meg van még neki.
Kivitel és hang dettó? Hagyjuk már...
Amint tudok valami korrekt darabot értesítelek.
Addig is
Használt is jó lenne,már csak az ár miatt is,csak ne legyen sérült! Azt megköszönném ha segítenél! !
Megértelek . Egy ötlet volt. Az Akra az Akra .
Ha használt is jó lenne utána nézek neked.
Szia! Igen csak akra érdekel! De a fix felfogatási pont miatt nem is lenne jó nekem! Azért köszönöm! Pont olyat keresnék mint amilyen az smr-den van akra!
Valóban csak Akra dobot vennél .? töredék árért van eredeti Albert dobom kivitel és hang dettó.
eddig is fennállt a váltás gondolata. csak anyai oldalról le lettem hurrogva ezért buktam is egy cserét.. sajnos
Sziasztok! Akrapovic dobot vennék! Ha valakinek van szoljon! Képet és árat is írjatok! Köszi!
Köszi! Logikus :)
Mert így nem a pályára, vagy a saját hátsó kereked alá folyatod a folyadékokat...
Tudatlanságom csökkentése végett kétrem, miért miért jó, hogy a túlfolyók külön bele van vezetve egy tégelybe?
Üdv.: Karesz
Szintén zenész: