Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívj fel...
Akkor ezek szerint ismered. Van vmi infód róla, azon kívül, hogy bontott?
Vazze, ezeket nem értem. Miért kell kamuzni egy bontatlan blokkot? Aztán csodálkozik majd, ha nyakon csapja valaki emiatt...
ismeri valaki ezt a vasat?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Inkább ne dobbants le utcai csizmában, hanem egyből vegyél krossz csizmát. Egyébként jól sejted, azért.
Dobbants le egy megcsúszásnál utcai csizmában és megtudod.
Azért jó,mert ha lerakod a kanyarban a csizmát,nem kopik szarrá két másodperc alatt!
A jobb supermoto csizmáknak cserélhető koptatóik vannak.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok mint kezdő supermotos! A supermotosok a bőrruhához miért enduro/cross csizmát használnak? Azért mert jobb a tartása neki?
huu akkor nem érdekel,,biztos,hogy csak 3 col az első
Az első 3" 120/60 a hátsó 5" 160/60
Sziasztok!
Még mindig eladó KTM Racing Supermoto bőrruhám.Xl-es méretű,
(186cm/85 kg vagyok),2006-ban vettem a törökbálinti KTM Zsemberynél,új ára akciósan volt 180eFT,230eFt-ról volt leárazva.
Most féláron eladnám,ha komoly az érdeklődés küldök mobilszámot,
és lehet alkudozni is.
Eladó xxl-es méret vadontúj Tel:06306244747 ha kell hívj ne írj Ár:18.000Ft
mi lenne az ára. és képet tudnál felrakni róluk
motomax.hu megújult a magyar supermoto honlap
hányas a hátulja? lehet érdekes lessz nekem
120/60-as volt rajta . persze hogy be lehet rakni csak kellet volna Hozzá küldenem egy szerelési út mutatót.
Én személy szerint raktam be több motorba kereket,nekem az excelemet,pl 525 exc-be raktam át.Távtartózni kellet,ennyi,simán elfért mindenhol.Ha csak ktm ről beszélünk,sxf-be is elfér minden gond nélkül
Mekkora gumi volt az elsőkeréken? Csak érdekességképpen a 125 ös gumi az smr gyári villabefogóival is beleér a porvédőházba---
Biztos hogy belemegy . de
Annyira nem szeretném szétszabdalni .
szerintem nem keskenyebb
engem igazából csak a ráfok érdekelnének.
Bocsánat múlt héten feladtam postára és a mai napon vissza hozta a gyermek . Mondván hogy ő nem tudta feltenni a ktm 525 re mert az ő első villája keskenyebb mint a smr. " Ő tudja"Én nem vitáztam vissza vásároltam . Így most újra nálam van és eladnám. Ha érdekel ?
Nekem azt montad,hogy már eladtad őket.
Haló én hirdetek sm kerekeket . Igaz ktm - en volt de egy perselyezéssel könnyen átszerelhető véleményem szerint.
kérdezz utána ha meg tudod oldani hívj és meg egyezünk.